Media

Ελένη Μενεγάκη: Όταν τον βλέπω τον γιο μου, τον πατέρα του βλέπω

Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα για τον Άγγελο Λάτσιο;

Σε μια τρυφερή αναφορά στον γιο της, Άγγελο Λάτσιο προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της στο Μεγάλο Κανάλι τονίζοντας την… ομοιότητα με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο.

«Έβλεπα το παιδί της Καίτης και γέλαγα. Ερχόταν στην εκπομπή και τσακωνόμασταν γι’ αυτό. Και μου έλεγε “πας καλά, θα μου πεις εμένα που μοιάζει το παιδί μου;” και της απαντούσα “βλέπεις με τα ίδια μάτια;”.

Εγώ όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι «Λάτσιος» και τους απαντούσα “είστε με τα καλά σας; Δεν βλέπετε ότι το παιδί είναι ίδιος Μενεγάκη;”.

Όταν τον βλέπεις, πάλι τον πατέρα του βλέπεις. Αλλά αν θες να είσαι δίκαιος άνθρωπος, θα πεις ότι “βλέπω τα χείλη της Ελένης”, “βλέπω το σουλούπι του Γιάννη”. Εγώ βλέπω ότι τα μάτια του παιδιού μου είναι πιο μεγάλα. Όταν τον βλέπω κι εγώ, τον πατέρα του βλέπω. Αλλά λέω εντάξει, όλα κάτι έχουν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Κοκλώνης για την τηλεθέαση του «J2US»: Καλό είναι να βλέπουμε τι κάνει μια εκπομπή σε σχέση με τον μέσο όρο του καναλιού
«Πάνω από 2.000.000 τηλεθεατές πέρασαν από το χθεσινό μας σόου, με ποσοστά σημαντικά υψηλότερα από τον μέσο όρο του σταθμού» έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης
Νίκος Κοκλώνης