Ελλάδα

Υπουργείο Παιδείας: 815 νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών

Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε 815 νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών για το διδακτικό έτος 2022 – 2023. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση 193 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων, ενώ στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση 618 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων (στην Γενική Εκπαίδευση και στις δύο περιπτώσεις).

Επιπλέον, διατέθηκαν για πρόσληψη στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, με απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου, 4 αναπληρωτές κλάδων/ειδικοτήτων Β/θμιας Εκπ/σης.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Παρασκευή 2 έως και τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022, πλην των προσλαμβανομένων στο Μεταλυκειακό έτος – Τάξη μαθητείας οι οποίοι θα ενημερωθούν για την προθεσμία ανάληψης υπηρεσίας μετά την υπογραφή της σχετικής υπουργικής απόφασης.

Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες (για τις περιπτώσεις που απαιτείται) και ανάληψης υπηρεσίας, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να ανατρέξουν στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προβλήματα με το καλημέρα στα φαρμακεία με τον αντιγριπικό εμβολιασμό – Το μπάχαλο με τους κωδικούς
Οι περσινοί κωδικοί ΕΟΦ δεν ίσχυαν πλέον για τα περισσότερα εμβόλια, με αποτέλεσμα οι συνταγές που γράφτηκαν πριν τις 4 Οκτωβρίου να μην μπορούν να εκτελεστούν στα φαρμακεία
Αντιγριπικό εμβόλιο 1
Η Νάξος, το καλύτερο νησί της Ευρώπης​​​​​​​​​ στα βραβεία του περιοδικού Conde Nast Traveller​​​​​​​​​
Η Νάξος άγγιξε το άριστα, (95,71/100) και ξεχώρισε μεταξύ άλλων 19 δημοφιλών προορισμών από Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα,Γαλλία, Κροατία, την Κύπρο και την Μάλτα
Το νησί της Νάξου
Μπάζωσαν ρέμα στη Χαλκιδική για να ανοίξουν πηγάδι και να ποτίζουν τα χωράφια τους
Ένας 63χρονος και ένας 46χρονος ξερίζωσαν δέντρα για τη διάνοιξη δρόμου που οδηγούσε στο κέντρο ρέματος, όπου ανακατασκεύασαν μεγάλο πηγάδι, διαμέτρου περίπου 15 μέτρων και βάθους τουλάχιστον 20 μέτρων
Το πηγάδι που άνοιξαν δύο άνδρες στη Χαλκιδική μπαζώνοντας ρέμα 2