Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Ναταλία Γερμανού: Επέστρεψε στο «Καλύτερα δε γίνεται!» – Τι είπε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Ναταλία Γερμανού: Επέστρεψε στο «Καλύτερα δε γίνεται!» – Τι είπε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

H Ναταλία Γερμανού επέστρεψε σήμερα (22.1.2022) πίσω στην εκπομπή της «Καλύτερα δεν γίνεται» μετά την απουσία μιας μέρας και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την κράτησε χθες μακριά από τον τηλεοπτικό αέρα του Alpha.

Η Ναταλία Γερμανού τόνισε σήμερα στην εκπομπή της ότι δεν μπόρεσε να είναι μπροστά από τις κάμερες χθες, διότι ο οργανισμός της κατέρρευσε, χωρίς πάντως, να δώσει άλλες λεπτομέρειες για το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές για τη χθεσινή μου απουσία, αλλά και από κάποιους άλλους τηλεθεατές από τη σημερινή μου παρουσία. Μπορεί να μην θέλουν όλοι να μας βλέπουν, να πουν δεν καθόσουν μαρή σπίτι σου; Το λέω, ωστόσο, σε αυτούς που τους λείψαμε εχθές. Τι να κάνει κι ο οργανισμός, κατέρρευσε», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα χιλιάδες μηνύματα. Ευχαριστώ πάρα πολύ, ειλικρινά με συγκινήσατε. Ευχαριστώ πολύ και το κανάλι φυσικά, γιατί έδειξε αυτό το γλυκό ανθρώπινο πρόσωπο που έχουμε ανάγκη στον χώρο που δουλεύουμε», πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού για την αγάπη και το ενδιαφέρον που έδειξε ο κόσμος για εκείνην.

 

Κλείνοντας, η Ναταλία Γερμανού ευχαρίστησε τον Alpha και τόνισε: «Η υγεία είναι το βασικό αγαθό. Όταν έχεις ζητήματα, είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν εργοδότη να πει «πάρε τον χρόνο σου, εμείς είμαστε εδώ». Οπότε, Alpha, ευχαριστώ».

Media Τελευταίες ειδήσεις