Ελλάδα

Γέρακας: Υποσχόταν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα – ευκαιρίες, έπαιρνε τα λεφτά και γινόταν «καπνός»

Συνελήφθη στον Γέρακα ένας 56χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος που συνελήφθη στον Γέρακα καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 15 ετών για τα αδικήματα της απάτης από κοινού κατ’ εξακολούθηση και της πλαστογραφίας από κοινού κατ’ εξακολούθηση, καθώς και σε ποινή φυλάκισης 39 μηνών για το αδίκημα της απάτης από κοινού και κατά συρροή.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 56χρονος φυγόποινος προσποιείτο σε τον δικηγόρο ή τον συμβολαιογράφο με γνωριμίες στο διατραπεζικό σύστημα, με σκοπό να τους εξασφαλίσει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε χαμηλότερες της αγοράς τιμές, για τα οποία δήλωνε ότι προέρχονταν από τραπεζικές κατασχέσεις.

Με αυτόν τον τρόπο αποσπούσε από τα θύματά του χρήματα ή άλλα ανταλλάγματα ως προκαταβολές, χωρίς αντίκρισμα. Συνολικά, απέσπασε τουλάχιστον 120.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο Σινά Συμεών – «Έγιναν καλά βήματα»
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος καλωσόρισε θερμά τον αρχιεπίσκοπο Συμεών με την ευχή να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και να επιλυθούν τα ζητήματα που αφορούν στην Ιερά Μονή Σινά
Συνάντηση Ιερώνυμου - αρχιεπισκόπου Σινά