Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Απαιτώ μία συγγνώμη από τον Αλέξη Κούγια» λέει ο Γρηγόρης Λέων

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Απαιτώ μία συγγνώμη από τον Αλέξη Κούγια» λέει ο Γρηγόρης Λέων

Ο Γρηγόρης Λέων δεν άφησε αναπάντητες τις νέες αιχμές του ποινικολόγου, με φόντο την υπόθεση με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως όσες φορές είχε συνεργαστεί με τον ιατροδικαστή, κατέληγε να χάνει στις δίκες…

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στη φυλακή και δίνει μάχη στο δικαστήριο, Αλέξης Κούγιας και Γρηγόρης Λέων συγκρούονται με φόντο την πολύκροτη υπόθεση. Ο ιατροδικαστής απαίτησε μία συγγνώμη από τον ποινικολόγο για τα σχόλια και τις ύβρεις εναντίον του, το τελευταίο διάστημα. Με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, να παραμένει στο προσκήνιο, δύο χρόνια μετά τη δολοφονία της Ίριδας, στην κούνια του σπιτιού της.

Οι ύβρεις και οι βαρύτατοι χαρακτηρισμοί που εξαπέλυσε εναντίον του ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, προκάλεσαν την αντίδραση του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Απαντώντας στις αιτιάσεις του Αλέξη Κούγια ότι όσες φορές είχε συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Λέων ως πραγματογνώμονα σε δικαστικές υποθέσεις, δεν είχαν κερδίσει ποτέ, καθώς δεν υποστήριζε αυτά που ήθελε ο δικηγόρος, ο ιατορδικαστής είπε ότι «επιβεβαιώνει ξεκάθαρα ότι δεν είμαι ιατροδικαστής “juke box”, αφού είπε ότι δεν έλεγα ότι μου ζητούσε να λέω».

Συμπλήρωσε πως: «είπε και ο ίδιος επί σειρά ετών ότι συνεργαζόμαστε. Επομένως επί σειρά ετών επέλεγε να χάνει; Εάν έχει έναν επιστήμονα ο οποίος για τον όποιο λόγο δεν του κάνει, γιατί τον κρατάει; Συνεργαζόμαστε για σειρά ετών, για τουλάχιστον 10 χρόνια».

Σχετικά με τον χαρακτηρισμό “μ…..ς” του Αλέξη Κούγια εναντίον του, ο κ. Λέων είπε «όταν είσαι σε δύσκολη θέση μπορεί να λες οτιδήποτε, αλλά ακόμη και η απελπισία δεν μπορεί να σε οδηγεί σε τέτοιους χαρακτηρισμούς και απαιτώ μια συγγνώμη».

«Χυδαίες εκφράσεις τέτοιου επιπέδου απαιτούν μια συγγνώμη», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Λέων, ο οποίος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ανέφερε ότι επίκεται τις επόμενες ημέρες, να βρεθεί σε δίκη με τον κ. Κούγια, αλλά σε διαφορετικές πλευρές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις