Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο με αγριογούρουνο να κάνει βόλτα σε πλατεία για αναζήτηση τροφής

Θεσσαλονίκη: Βίντεο με αγριογούρουνο να κάνει βόλτα σε πλατεία για αναζήτηση τροφής

Το μεγάλο αγριογούρουνο έχει κατέβει στην πλατεία Τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται πολύ κοντά σε πεζούς. Οι εικόνες καταγράφονται από ορισμένους και ανεβαίνουν στο διαδίκτυο…

Ακόμα ένα αγριογούρουνο μπήκε σε κατοικημένη περιοχή στη Θεσσαλονίκη και έφτασε δίπλα στον κόσμο. Αυτή τη φορά οι εικόνες έρχονται από την πλατεία Τριανδρίας, στο πάρκο που υπάρχει στο σημείο. Όπως φαίνεται ο υπερπληθυσμός αναγκάζει συστηματικά τα αγριογούρουνα να κατεβαίνουν από τα δάση, σε μια προσπάθεια να βρουν τροφή. Σε αυτή την περίπτωση το μεγαλόσωμο ζώο έδειχνε εξοικειωμένο με τον κόσμο και καθόλου φοβισμένο. Κάποιοι σήκωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και τράβηξαν τις παρακάτω εικόνες.

Στη Θεσσαλονίκη η εμφάνιση αγριογούρουνων εντός του αστικού ιστού είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο. Τα ζώα  εφορμούν στην πόλη για να αναζητήσουν τροφή. Λόγω υπερπληθυσμού το περιαστικό δάσος δεν τους είναι αρκετό.

Τις περισσότερες φορές τα αγριογούρουνα που κατεβαίνουν στην πόλη είναι τρομαγμένα και κινούνται με γοργό βηματισμό. Το βράδυ της Κυριακής των Βαϊων εμφανίστηκε σε πάρκο της Τριανδρίας ένα μεγαλόσωμο αγριογούρουνο που περπατούσε ατάραχο. Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok:

@ladaagapimono @lada2 #ladaagapimono #greektiktok #fly ♬ Comedy Scenes – Comical, stupid, silly, loose, comical, farce(1295330) – Ponetto

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις