Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Νίκη Κεραμέως: «21 Μαΐου ψηφίζουμε για την Ελλάδα που μας αξίζει, μας εμπνέει, μας ενώνει»

Εκλογές 2023 – Νίκη Κεραμέως: «21 Μαΐου ψηφίζουμε για την Ελλάδα που μας αξίζει, μας εμπνέει, μας ενώνει»
Intime

«Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε για να διασφαλίσουμε όσα πετύχαμε, για να αλλάξουμε όσα ακόμα μας κρατάνε πίσω». Αυτό το μήνυμα στέλνει με νέο προεκλογικό της βίντεο η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, υποψήφια στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας στις εκλογές της Κυριακής.

«Αποδείξαμε ότι με σκληρή δουλειά, συλλογική προσπάθεια, αποφασιστικότητα και τόλμη μπορούμε να τα καταφέρουμε», υπογραμμίζει η Νίκη Κεραμέως εν όψει των εκλογών της Κυριακής, 21 Μαΐου.

Το νέο προεκλογικό βίντεο της υπουργού Παιδείας, υποψήφιας στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι:

«Το 2019 παραλάβαμε την Ελλάδα αποδυναμωμένη, την οικονομία με μεγάλα προβλήματα, την Παιδεία απαξιωμένη, χωρίς όραμα, χωρίς προοπτική.

Αλλάξαμε όμως τους κανόνες του παιχνιδιού, δημιουργώντας ευκαιρίες, επενδύσεις, δουλειές, δίνοντας σε όλους τους πολίτες ελπίδα και προοπτική. Έτσι, σήμερα η Ελλάδα είναι ισχυρή, η οικονομία αναπτύσσεται με όφελος για όλους, η Παιδεία αλλάζει. Αποδείξαμε ότι με σκληρή δουλειά, συλλογική προσπάθεια, αποφασιστικότητα και τόλμη μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Θα χαρώ να δείτε το σύντομο βίντεο που δημιουργήσαμε και περιγράφει αυτό το ταξίδι μας, τις δυσκολίες και το έργο της τετραετίας που αφήνουμε πίσω μας, μιας τετραετίας για την οποία μπορούμε να είμαστε όλοι περήφανοι.

Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε για να διασφαλίσουμε όσα πετύχαμε, για να αλλάξουμε όσα ακόμα μας κρατάνε πίσω.

Για μια Ελλάδα που μας αξίζει, μας εμπνέει, μας ενώνει.

Μια Ελλάδα για όλους».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις