Πολιτική

Νίκος Παππάς: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που δεν με εκφράζει απόλυτα»

Ο Νίκος Παππάς παραχώρησε συνέντευξη, όπου μίλησε για το τέλος της αθλητικής του καριέρας αλλά και τα πολιτικά δρώμενα της Ελλαδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον εκφράζει απόλυτα.

Ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε αρχικά στο φινάλε της αθλητικής του καριέρας, δηλώνοντας ότι «ήταν απόφαση δική μου να σταματήσω από την ομάδα, ασχέτως αν μου πρότεινε νέο συμβόλαιο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας, δηλώντας ότι δεν τον εκφράζει απόλυτα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα τον στήριζε στη μάχη για τη δημαρχία της Αθήνας.

«Η πολιτική μπήκε στη ζωή μου τελευταία. Ο κ. Τσίπρας με στήριξε δημόσια, αλλά είναι ένα κόμμα που δεν με εκφράζει απόλυτα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παππάς.

Ο διεθνής Έλληνας μπασκετμπολίστας τοποθετήθηκε και για την είσοδο των «Σπαρτιατών» στη Βουλή, τονίζοντας: «Δεν ήταν έκπληξη για μένα η είσοδος των “Σπαρτιατών” στη Βουλή. Το τέρας του φασισμού υπάρχει έξω και επιβιώνει. Μην κοροϊδεύομαστε. Υπάρχουν στην πολιτική άνθρωποι σαν τον Πλεύρη, τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προβλήματα με το καλημέρα στη Βουλή στη συζήτηση για την Προανακριτική - Το χρονόμετρο, οι ενστάσεις και οι εντάσεις
Ένταση από τα... αποδυτήρια με την υποβολή ενστάσεων επί της διαδικασίας για τη σύσταση Προανακριτικής με καταγγελίες και προαναγγελίες αποχωρήσεων
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής
Live η συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής - Οι 14 κάλπες και η μυστική ψηφοφορία
Η συζήτηση αναμένεται να ξεκινήσει με ενστάσεις επί της διαδικασίας με αιχμή τον τρόπο, που αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από την Διάσκεψη των Προέδρων, να διεξαχθεί η ψηφοφορία ανά πρόταση
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής
«Καζάνι που βράζει» η Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής: Σήμερα η ψηφοφορία για παραπομπή Καραμανλή – Τι θα πει ο Μητσοτάκης
Η ψηφοφορία για τους βουλευτές της ΝΔ έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η «γαλάζια» πρόταση να μη λάβει τις 154 θετικές ψήφους
Βουλή 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία στο 8% και δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία έξι χρόνια
Ο Πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και την αγορά εργασίας»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»
4