Κόσμος

Γαλλία: Μια περουβιανή πυροβόλησε και τραυμάτισε υπάλληλο στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ

Μια τελωνειακή υπάλληλος τραυματίστηκε από σφαίρα σήμερα το απόγευμα μέσα στο αεροδρόμιο Ρουασί Σαρλ ντε Γκολ της Γαλλίας, όταν άνοιξε πυρ εναντίον της μια Περουβιανή η οποία είχε συλληφθεί για διακίνηση πολλών κιλών κοκαΐνης.

Η υπάλληλος «τραυματίστηκε από ένα πρόσωπο περουβιανής υπηκοότητας που κρατείτο στο πλαίσιο έρευνας» ανέφερε η εισαγγελία του Μπομπινί, επιβεβαιώνοντας μια πληροφορία του περιοδικού Valeurs Actuelles. Η ύποπτη κατάφερε να αρπάξει το όπλο της τελωνειακού και έριξε μόνο μία σφαίρα, τραυματίζοντας την υπάλληλο στην κοιλιακή χώρα, σύμφωνα με την πηγή αυτήν.

Η επίθεση σημειώθηκε τη στιγμή που η υπάλληλος συνόδευε την κρατούμενη στην τουαλέτα, ανέφερε το συνδικάτο Solidaires Douanes. «Γλιτώσαμε μια τραγωδία για λίγα εκατοστά», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι συνδικαλιστές, χαιρετίζοντας τον «επαγγελματισμό» των άλλων τελωνειακών υπαλλήλων που κατάφεραν να εξουδετερώσουν την ύποπτη, προτού να προλάβει να πυροβολήσει ξανά.

Κατά την έρευνα στις αποσκευές της νεαρής Περουβιανής εντοπίστηκαν τρία κιλά κοκαΐνης. Η γυναίκα τέθηκε υπό κράτηση και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, πέρσι κατασχέθηκαν περισσότεροι από 157 τόνοι ναρκωτικών ουσιών, ιδίως κάνναβης και κοκαΐνης, ποσότητα που συνιστά ρεκόρ όλων των εποχών για τη χώρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ άλλαξε και το Οβάλ Γραφείο, το γέμισε με πίνακες αμερικανών προέδρων – «Κοιτάξτε πόσο όμορφο είναι»
Σε ανάρτησή του στο TruthSocial, ο Τραμπ έγραψε: «Πολλοί από αυτούς τους σπουδαίους πίνακες παλαιότερων προέδρων βρίσκονταν στα θησαυροφυλάκια για πάνω από 100 χρόνια. Τώρα είναι για να τους απολαύσουν όλοι!»
Ο Ντόναλντ Τραμπ γέμισε με πίνακες το Οβάλ Γραφείο
Ένταλμα σύλληψης εις βάρος του φυλακισμένου δημάρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου για πολιτική κατασκοπεία
Ο Ιμάμογλου κατηγορείται για απάτη στη διάρκεια της συγκέντρωσης πόρων για την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία και κατασκοπεία με στόχο τη διασφάλιση διεθνούς υποστήριξης
Ο Εκρέμ Ιμάμογλου σε προεκλογική ομιλία πριν φυλακιστεί