Ελλάδα

Attica Group για τον θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά: Είμαστε συγκλονισμένοι

Ανακοίνωση εξέδωσε η Attica Group και δηλώνει συγκλονισμένη για τον τραγικό θάνατο του 38χρονου κατά τον απόπλου του πλοίου Blue Horizon από το λιμάνι του Πειραιά.
Επίσης η Attica Group ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του περιστατικού.
Η ανακοίνωση της Attica Group έχει ως εξής: «Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος»
Για το τραγικό συμβάν διεξάγεται προανάκριση από το Λιμενικό. Με εντολή εισαγγελέα, συνελήφθησαν τα δυο μέλη του πληρώματος που ήταν στον καταπέλτη, ο καπετάνιος του πλοίου και ο αξιωματικός καταστρώματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας για τη δέσμευση των λογαριασμών του: «Έχω υποβάλλει κανονικά και νόμιμα δηλώσεις»
«Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα να ρωτήσω τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς μου και μου είπαν ότι έχουν δεσμευτεί από το ελληνικό FBI για οικονομικό έγκλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας 17