Ελλάδα

Κακοκαιρία – Θεσσαλία: Νέα συγκλονιστική μαρτυρία – «Πάθαμε υποθερμία μέσα στο νερό, τρέμαμε»

Δεκάδες ιστορίες βλέπουν κάθε μέρα το φως της δημοσιότητας από την Θεσσαλία, από ανθρώπους που έζησαν και ζουν τις συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel.

Οι πλημμύρες, οι οποίες «σκέπασαν» τον κάμπο της Θεσσαλίας, έχουν καταστρέψει πάρα πολλές περιουσίες, ενώ η κακοκαιρία Daniel έχει αφήσει πίσω της 15 νεκρούς (σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό).

Μιλώντας στο newsit.gr, η κ. Βαΐτσα αναφέρει πως την ώρα που κοιμόντουσαν μπήκε το νερό στο σπίτι, και τους έφτασε μέχρι το λαιμό.

Μπόρεσαν να καταφύγουν στο σπίτι της νύφης της, που είναι λίγο πιο ψηλά, όπου μετά από 12 ώρες διασώθηκαν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, από την πολλή ώρα στο νερό έπαθαν υποθερμία και έτρεμαν. Το σπίτι της έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, αφού ένας τοίχος έπεσε, μέσα στο σπίτι.

Δείτε τις εικόνες

karditsa karditsa karditsa

karditsa karditsa

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για την επίθεση στο σπίτι Ντογιάκου: «Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, εκφοβισμού ή απειλής»
«Η στοχοποίηση δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών δεν πλήττει μόνο τα πρόσωπα αλλά τον ίδιο τον θεσμό της Δικαιοσύνης και την ομαλή λειτουργία της δημοκρατικής πολιτείας»
Επίθεση από αγνώστους στο σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου στον Βύρωνα, πέταξαν μπογιές στους τοίχους, τρικάκια, έγραψαν συνθήματα και προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα
Τι κρύβεται πίσω από το βίντεο στη Λακωνία που δείχνει γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα να περπατάει ξυπόλητη
Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από υπάλληλο καταστήματος της περιοχής προκειμένου να τη λύσει, αλλά όταν την ρώτησε ποιος την έδεσε και γιατί είναι σε αυτή την κατάσταση, δεν έδωσε σαφή απάντηση
Η γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα 21
«Ο καιρός του Πάσχα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη»: Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά
«Μετά τη Μεγάλη Πέμπτη, δύο κορυφαία προγνωστικά μοντέλα συγκρούονται ανοιχτά, δίνοντας όχι απλώς διαφορετικές ποσότητες βροχής, αλλά διαφορετικό τύπο καιρού για την Ελλάδα»
Λιμάνι