Ελλάδα

Γιάννης Ξανθόπουλος: Πως έγινε το τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι που ενεπλάκη ο γνωστός τραγουδιστής

Καρέ καρέ τις συνθήκες του δυστυχήματος στο Μενίδι στο όποιο ενεπλάκη ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος και κατεγράφησαν από τους άνδρες της Τροχαίας αποκαλύπτει το newsit.gr.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγραφεί από τους άνδρες της ΕΛΑΣ το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος σημειώθηκε στις 5:10 τα ξημερώματα της Τρίτης (12/03/2024) στο Μενίδι.

Το ασημί Ford Focus CMAX που οδηγούσε ο 24χρονος τραγουδιστής Γιάννης  Ξανθόπουλος ενώ κινούνταν στην οδό Δεκελείας  99 στο Μενίδι με κατεύθυνση από Βαρυμπόμπη προς Κέντρο Αχαρνών, εξετράπη αριστερά της πορείας του και συγκρούστηκε με το όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα στο οποίο επέβαιναν δύο φίλοι ηλικίας 20 και 19 ετών. 

Από τη σφοδρή σύγκρουση το όχημα στο οποίο φέρεται να έπεσε πάνω του το τζιπ του τραγουδιστή που τις τελευταίες εβδομάδες διαγωνίζεται στο J2US προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του Γιάννη Ξανθόπουλου και του 20χρονου οδηγού του άλλου οχήματος και ο θανάσιμος τραυματισμός 19χρονου συνεπιβάτη του.

menidi menidi menidi menidi

Και τα τρία άτομα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του ΚΑΤ με τον 20χρονο να είναι σε σοβαρότερη κατάσταση. 

menidi

Την προανάκριση του περιστατικού έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα της τροχαίας της Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ για τον νεκρό έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή. Παράλληλα έγινε αιμοληψία για να διαπιστωθεί εάν οι δύο οδηγοί βρίσκονταν υπό την επίδραση οινοπνεύματος η άλλων τοξικών ουσιών, ενώ δεν εξακριβώθηκε η χρήση ζωνών ασφαλείας από ταα άτομα που βρίσκονταν εντός των δύο οχημάτων. 

Αρχικά οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν για παράβαση των άρθρων 28 και 302 του Π. Κ στα οποία περιλαμβάνεται και το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Τελικά με προφορική εντολή εντολή του εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών αφέθηκαν ελεύθεροι.     

Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκαν από νωρίς φίλοι του 19χρονου που έχασε τόσο άδικα την ζωή του τα ξημερώματα της Τρίτης (12/03/2024).

Όπως τόνισε ένας φίλος του με το που το έμαθε έτρεξε αμέσως για να δει που σκοτώθηκε ο 19χρονος.

Άλλος φίλος του 18χρονου είπε πως «αυτός που τους χτύπησε είχε αναπτύξει ταχύτητα με το αμάξι, πήγε να προσπεράσει άλλο όχημα, κάποιος πέρασε λογικά το stop και ο άλλος οδηγός έκανε προσπέραση, έρχονταν τα παιδιά από πάνω και τους χτύπησε. Πήγαιναν για δουλειά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη»
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
3
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1
«Πήγε να βοηθήσει έναν άνθρωπο, και την χτύπησε το φορτηγό, "έφυγε" σαν ήρωας», λέει ο σύζυγος της αστυνομικού που πέθανε στη Χαλκιδική
Η σύζυγος μου γύριζε από την υπηρεσία της στις 5 Απριλίου, δεν μπόρεσε να τραβήξει τον ξαπλωμένο και τους χτύπησε το φορτηγό και τους δύο», εξηγεί ο σύζυγος της 46χρονης που πέθανε μετά από 2μηνη νοσηλεία
Η 46χρονη αστυνομικός που παρασύρθηκε από φορτηγό τον Απρίλιο και κατέληξε στις 14 Ιουνίου 1