Κόσμος

Κέιτ Μίντλετον: Η συγκινητική ανάρτηση για τη γιορτή του Πατέρα με τον Γουίλιαμ και τα παιδιά της

Γιορτή του Πατέρα σήμερα (16.6.24) και η Κέιτ Μίντλετον έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) για τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Γουίλιαμ, πρίγκιπα της Ουαλίας.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο η Κέιτ Μίντλετον πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Γουίλιαμ και των παιδιών της, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις, κατά τη διάρκεια του «Trooping the Colour», της μεγάλης ετήσιας στρατιωτικής παρέλασης στο Λονδίνο προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου του Γ΄.

Στον επίσημο λογαριασμό του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στην πλατφόρμα X, ανέβηκε μια φωτογραφία στην οποία ο Γουίλιαμ κρατά στοργικά τα τρία του παιδιά σε ξέγνοιαστες στιγμές σε μια παραλία, ατενίζοντας τη θάλασσα.

«Σε αγαπάμε, μπαμπά. Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα. Τζ, Σ. και Λ. (Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις)», αναφέρεται στη λεζάντα με την υπογραφή της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Επίσης, στον ίδιο λογαριασμό αναρτήθηκε μια φωτογραφία του πρίγκιπα Γουίλιαμ, από την παιδική του ηλικία, με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο.

«Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα Μπαμπά, Γ.», αναφέρεται στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Axios: Οι ΗΠΑ πιέζουν το Ιράν για συνομιλίες μέσα στην εβδομάδα – Στόχος η πυρηνική συμφωνία και κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να συμμετάσχει άμεσα στις ισραηλινές επιθέσεις κατά του Ιράν, αλλά έχει καταστήσει σαφές ότι η Τεχεράνη πρέπει να αποτραπεί από το να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
Σημαίες Ιράν και ΗΠΑ
Πέμπτη νύχτα τρόμου σε Ιράν και Ισραήλ: Ήχησαν σειρήνες στο Τελ Αβίβ – Νέα μαζική επίθεση με πυραύλους από την Τεχεράνη
Δύο οι νεκροί από την επίθεση του Ισράηλ στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό του Ιράν - Ο Τραμπ επιστρέφει εσπευσμένα στην Ουάσιγκτον - Σύγκληση του συμβουλίου εθνικής ασφάλειας στον Λευκό Οίκο
Ισραηλινά πλήγματα στην Τεχεράνη στο Ιράν / Πηγή φωτογραφίας: Majid Asgaripour
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
1
Ο Τραμπ καλεί σε άμεση εκκένωση της Τεχεράνης – «Το Ιράν έπρεπε να είχε υπογράψει τη συμφωνία που τους είπα να υπογράψουν»
Σύμφωνα με το Fox News, ο Τραμπ που επιστρέφει εκτάκτως στην Ουάσινγκτον από τη Σύνοδο Κορυφής της G7, ζήτησε να είναι έτοιμο το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας
Φλόγες και καπνoί μετά από ισραηλινό χτύπημα στην Τεχεράνη 3