Ελλάδα

Πειραιάς: Πάνω από 25.000 επιβάτες θα φύγουν από το λιμάνι για το τριήμερο – Αυξημένη κίνηση στους δρόμους

Εγκαταλείπουν με κάθε μέσο οι Αθηναίοι την πόλη για λίγες διακοπών με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (21.6.2024) η κίνηση είναι αυξημένη στις λεωφόρους της πόλης, αλλά και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί το απόγευμα της Παρασκευής αλλά και το πρωί του Σαββάτου. Αυξημένη είναι και η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής και δη στο μεγαλύτερο λιμάνι, στον Πειραιά.

Από το λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα 25 δρομολόγια, ενώ, σύμφωνα με πρώτα στοιχεία από τις προκρατήσεις, αναμένεται να αναχωρήσουν τουλάχιστον 25.146 επιβάτες για διάφορα του νησιά του Αιγαίου. Αύριο, Σάββατο 22 Ιουνίου, αναμένεται να πραγματοποιηθούν από το λιμάνι του Πειραιά 21 δρομολόγια και να αναχωρήσουν 19.652 επιβάτες.

Αυξημένη αναμένεται η κίνηση από το λιμάνι της Ραφήνας όπου για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 10 δρομολόγια, ενώ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των προκρατήσεων, αναμένεται να αναχωρήσουν τουλάχιστον 10.230 επιβάτες. Για αύριο έχουν προγραμματιστεί οκτώ δρομολόγια, ενώ αναμένεται να αναχωρήσουν 8.130 επιβάτες.

Aπό το λιμάνι του Λαυρίου αναμένεται να πραγματοποηθούν σήμερα 11 δρομολόγια και να αναχωρήσουν 3.880 επιβάτες. Για αύριο έχει προγραμματιστεί ο απόπλους 10 πλοίων ενώ αναμένεται να αναχωρήσουν 2.624 επιβάτες.

Το Λιμενικό Σώμα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών, οι οποίοι θα πρέπει, λόγου κυκλοφοριακού φόρτου, να είναι νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη Χρυσής Αυγής: Συνεχίζει το «ράπισμα» στους κατηγορούμενους η εισαγγελέας – «Κοινό modus operandi, κίνητρό τους το φυλετικό μίσος»
«Κόλαφος» υπήρξε η εισαγγελέας της έδρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής και τη δεύτερη ημέρα αγόρευσής της, επί της ενοχής των 42 κατηγορουμένων....
Ο Γιάννης Λαγός
Φοινικούντα: Ο γρίφος των 11 δευτερολέπτων, το συμβόλαιο θανάτου και οι άγνωστες κινήσεις των ηθικών αυτουργών – Απολογούνται ανιψιός και επιχειρηματίας
Στην υπόθεση εμπλέκεται και ακόμα ένα άτομο ο οποίος φέρει το ρόλο του συνεργού και ο οποίος καταζητείται από τις αστυνομικές αρχές
O 33χρονος ανιψιός του ιδιοκτήτη κάμπινγκ και ο 32χρονος επιχειρηματίας οδηγούνται στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Συνάντηση με νέους τσιγγάνους ενεργούς πολίτες της Αγίας Βαρβάρας – Στόχος η ενίσχυση της κοινωνικής συμβίωσης
Με νέους τσιγγάνους ενεργούς πολίτες στην Αγία Βαρβάρα συναντήθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. συνοδευόμενος...
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Συνάντηση με νέους τσιγγάνους ενεργούς πολίτες της Αγίας Βαρβάρας – Στόχος η ενίσχυση της κοινωνικής συμβίωσης