Χρηστικά

Πρόστιμο από τη ΔΙΜΕΑ για 19.743 μαϊμού προϊόντα

Η Διυπηρεασιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) χθες (11.9.2024) μετά από ελέγχους που έκανε στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας εντόπισε 19.743 μαϊμού προϊόντα.

Πιο ειδικά, τα στελέχη της ΔΙΜΕΑ του υπουργείου Ανάπτυξης σε συνέχεια των ελέγχων που πραγματοποίησε η υπηρεσία το προηγούμενο διάστημα και μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών εντόπισαν, κατάσχεσαν και έπειτα κατέστρεψαν όλα τα μαϊμού προϊόντα και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 100.000 ευρώ.

Οι έλεγχοι, όπως σημειώνεται από το υπουργείο Ανάπτυξης συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια, καθημερινά, ενώ τονίζεται και η σημασία της συνεργασία με το ΣΔΟΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χρηστικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χρηστικά: Περισσότερα άρθρα
Koινωνική Αντιπαροχή: Με μειωμένο έως 30% το ενοίκιο κατοικίας και προοπτική απόκτησης της ιδιοκτησίας μέσω μακροχρονίου leasing
Το νομοσχέδιο της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνας Μιχαηλίδου έχει βγει από την Τετάρτη 30 Απριλίου σε δημόσια διαβούλευση
Διαμερίσματα
Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις μέσω του vouchers.gov.gr για την οικονομική ενίσχυση νοικοκυριών προς μετεγκατάσταση στους Δήμους Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας Έβρου
Η Κοινή Υπουργική Απόφαση αποσκοπεί στην ενίσχυση της περιοχής και την καταπολέμηση του δημογραφικού ζητήματος
Χαρτονομίσματα ευρώ 1
ΑΑΔΕ: Όλα τα Τελωνεία και 51 νέες διαδικασίες στα «Αιτήματά μου» και τα «Ραντεβού μου», από 4/8
Οι ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ στοχεύουν στην διευκόλυνση των πολιτών και επιχειρήσεων σε τελωνειακά θέματα, με τις αναβαθμισμένες λειτουργίες να είναι τώρα διαθέσιμες στο myAADE και myAADEapp.
Ένας άνδρας χρησιμοποιεί μία ψηφιακή εφαρμογή για πληρωμή