Ελλάδα

ΟΛΠ: Κορυφαίο επιβατικό λιμάνι για το 2024 ο Πειραιάς

Το πρώτο λιμάνι της χώρας, ο Πειραιάς, έλαβε μια άκρως σημαντική διάκριση για τις επιδόσεις του στην εξυπηρέτηση των επιβατών.

Το λιμάνι του Πειραιά, έλαβε το βραβείο «Ferry Shipping Port of the Year 2024», στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης για την Ακτοπλοΐα-European Ferry Shipping Summit που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Το λιμάνι του Πειραιά εξυπηρετεί σε ετήσια βάση 20 εκατ. επιβάτες παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ενώ λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά και ως βασική πύλη σύνδεσης της Ευρώπης με το νοτιοανατολικό άκρο της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Su Xudong εξέφρασε την ικανοποίησή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Στην ΟΛΠ Α.Ε. είμαστε ικανοποιημένοι και πολύ περήφανοι για τις συνεχείς διακρίσεις και τις κορυφαίες κατατάξεις του Λιμένος. Η συστηματική και στοχευμένη εργασία και η μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού είναι τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας, που καθιερώνουν τον Πειραιά ως λιμάνι πρότυπο για τον αποτελεσματικό και υπεύθυνο τρόπο λειτουργίας του».

Η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για την Ακτοπλοΐα έλαβε χώρα φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις αρχές Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή περίπου 200 συνέδρων από σχεδόν όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη-ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Λιμένος Πειραιά και παρουσιάστηκαν οι υπηρεσίες στους προβλήτες επιβατών και εμπορευμάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστικό εργατικό ατύχημα σε εργοστάσιο στο Κιάτο: Μαλλιά 40χρονης πιάστηκαν σε μηχάνημα και της έφυγε όλο το δέρμα
Η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα γύρω από τα αίτια του σοβαρού τραυματισμού - Η γυναίκα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεννηματάς» στην Αττική
Ασθενοφόρο
To drone του newsit.gr στη Νέα Μάκρη, στο σημείο όπου παρασύρθηκε ο 54χρονος - Λάσπες, κλειστοί δρόμοι και απελπισία
Οχήματα της πυροσβεστικής βρίσκονται στην περιοχή προκειμένου να βγάλουν τα νερά από υπόγεια και ισόγεια σπίτια της οδού Πυθαγόρα και Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Νέα Μάκρη
Το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 54χρονος στη Νέα Μάκρη