Κόσμος

Ο πάπας Φραγκίσκος εμφανίστηκε με αιμάτωμα στο σαγόνι

Χτύπησε στο κομοδίνο του, είπε ο εκπρόσωπός του. Δείτε φωτογραφίες

Ανησυχία προκάλεσε η εικόνα του πάπα Φραγκίσκου που εμφανίστηκε στο Βατικανό με ένα μεγάλο αιμάτωμα κάτω από το σαγόνι του.

Ο πάπας Φραγκίσκος συναντήθηκε, το Σάββατο (07.12.2024), με 21 νέους καρδινάλιους και προκάλεσε αίσθηση και ανησυχία όταν εμφανίστηκε με ένα αιμάτωμα κάτω από το σαγόνι.

Ερωτηθείς σχετικά, ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού, Ματέο Μπρούνι, δήλωσε ότι «το αιμάτωμα προκλήθηκε όταν ο πάπας Φραγκίσκος χτύπησε το πρωί στο κομοδίνο του».

Μέρος του λαιμού του ποντίφικα ήταν καλυμμένο με ένα μεγάλο τσιρότο.

REUTERS
REUTERS/Remo Casilli
REUTERS
REUTERS/Guglielmo Mangiapane
REUTERS
REUTERS/Guglielmo Mangiapane
REUTERS
REUTERS/Guglielmo Mangiapane
REUTERS
REUTERS/Guglielmo Mangiapane

 

Ο πάπας Φραγκίσκος, απευθυνόμενος στους καρδινάλιους, τους ζήτησε να έχουν πάντα υπόψη τους ότι η αποστολή τους προϋποθέτει συνεχή δράση με στόχο την οικοδόμηση της ενότητας και της ομόνοιας, με ιδιαίτερη έμφαση στην φροντίδα των ασθενέστερων πολιτών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα