Κόσμος

Τραγωδία στη Βραζιλία: Πάνω από 20 νεκροί μετά από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Λεωφορείο γεμάτο κόσμο συγκρούστηκε με φορτηγό και τυλίχθηκε στις φλόγες στη Βραζιλία το πρωί του Σαββάτου (21/12/2024) με τουλάχιστον 22 νεκρούς.

Το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 45 επιβάτες έπαθε λάστιχο με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο έπεσε πάνω σε ένα φορτηγό που μετέφερε πλακάκια και το οποίο ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση στις 4.00 π.μ. τοπική ώρα, σε αυτοκινητόδρομο κοντά στην πόλη Τεοφίλο Οτόνι στην πολιτεία Μίνας Ζεράις στη Βραζιλία.

Η πυροσβεστική υπηρεσία δήλωσε πως διέσωσε 13 επιβάτες από το κατεστραμμένο λεωφορείο. Τρεις επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο που ενεπλάκη επίσης στη σύγκρουση και εγκλωβίστηκε κάτω από το φορτηγό επέζησαν.

«Οι πυροσβέστες ανέκτησαν 22 πτώματα από το λεωφορείο, και περισσότερα θύματα ακόμη θα απομακρυνθούν», είπε ο πυροσβέστης Αλόνσο Βιέιρα Τζούνιορ σε βίντεο που δημοσιοποίησε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Είπε πως χρειάστηκε γερανός για την πρόσβαση σε ένα άλλο τμήμα του λεωφορείου όπου βρίσκονται και άλλα θύματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι συζητήσεις για την ειρήνη στην Ουκρανία «ήταν παραγωγικές» λένε οι ΗΠΑ αλλά μένει ακόμα δουλειά - «Επιτυχείς» οι συνομιλίες λέει το Κίεβο
Για το «άνοιγμα ενός δρόμου προκειμένου να καταστεί δυνατό η Ουκρανία να μείνει κυρίαρχη, ανεξάρτητη και σε ευημερία» έκανε λόγο ο Μάρκο Ρούμπιο
Διαπραγματεύσεις για την ειρήνη στην Ουκρανία
Πάπας Λέων: «Ένα παλαιστινιακό κράτος είναι η μοναδική λύση στη σύγκρουση με το Ισραήλ»
«Είμαστε επίσης φίλοι με το Ισραήλ και επιδιώκουμε να είμαστε μια φωνή διαμεσολάβησης ανάμεσα στις δύο πλευρές που ίσως να τις βοηθήσει να πλησιάσουν μία λύση με δικαιοσύνη για όλους» λέει ο πάπας
Πάπας Λέων ΙΔ'