Ελλάδα

Στην Αυστραλία ο Σάκης Κεχαγιόγλου για την υπόθεση της διακίνησης μεθαμφεταμίνης

«Ο εντολέας μου ισχυρίζεται ότι είναι αθώος, ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την κατασχεθείσα ποσότητα ναρκωτικών»

Στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας μετέβη ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου για την υπόθεση διακίνησης μεγάλης ποσότητας μεθαμφεταμίνης, αξίας 34 εκατομμυρίων ευρώ, για την οποία συνελήφθη ένας 30χρονος επιχειρηματίας ελληνικής καταγωγής.

Η υπόθεση απασχόλησε πρόσφατα την δημοσιότητα καθώς τα 37 κιλά της μεταμφεταμίνης που κατασχέθηκαν από τις αυστραλιανές αρχές, προοριζόταν για εισαγωγή και διακίνηση στην Αυστραλία. 

«Ο εντολέας μου προέρχεται από ευυπόληπτη οικογένεια της Αυστραλίας και έχει πολυετή νόμιμη εμπορική δραστηριότητα και λευκό ποινικό μητρώο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος, ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την κατασχεθείσα ποσότητα ναρκωτικών και ότι αποτελεί και ο ίδιος θύμα διεθνούς κυκλώματος διακίνησης» δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος.

«Μετά από σειρά συναντήσεων και επαφών που είχα στο Σίδνεϊ με συνεργάτες των επιχειρήσεών του αλλά και μέλη της οικογενείας του εντολέως μου, θεωρώ ότι οι ισχυρισμοί του είναι βάσιμοι και λογικοί. Ελπίζω και πιστεύω ότι αυτό θα αποδειχθεί και κατά την πορεία της ανακρίσεως αλλά και ενώπιον των φυσικών του δικαστών όταν η υπόθεση θα οδηγηθεί στο ακροατήριο», τόνισε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου με την ευκαιρία της μετάβασής του στην Αυστραλία, παρέστη στη Θεία Λειτουργία και στο Μεγάλο Αγιασμό την ημέρα των Φώτων στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σίδνεϊ, όπου τον καλωσόρισε και τον προσφώνησε με θερμούς λόγους ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ Μακάριος, αναφερόμενος στην ιδιότητα του γνωστού ποινικολόγου ως Άρχοντος Δικαιοφύλακος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Φοβήθηκα ότι είναι τούρκοι πράκτορες» λέει ο 49χρονος Τούρκος για τους πυροβολισμούς εναντίον των στελεχών της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη
«Στόχος μου ήταν να τους εκφοβίσω, πυροβόλησα 6 φορές στο κάτω μέρος της πόρτας του οχήματος χωρίς να επιδιώξω τραυματισμό κάποιου ατόμου» είπε στην απολογία του ο 49χρονος Τούρκος
Ο 49χρονος Τούρκος μαφιόζος πηγαίνοντας στην ανακρίτρια
Νέα καταγγελία για λάθος μετάγγιση αίματος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου μετά το περιστατικό με την 62χρονη στο Τζάνειο
«Της κιτρίνισαν τα μάτια και παρουσίασε ίκτερο. Έχει ομάδα αίματος Ο+ και της βάλανε Α+» λέει η μητέρα 45χρονης που κόντεψε να πεθάνει μετά από λάθος μετάγγιση αίματος στο Ρέθυμνο
ΜΕΘ 1