Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Η 50χρονη τη στιγμή του δυστυχήματος επέστρεφε από τη λογοθεραπεία όπου είχε αφήσει το παιδί της – «Σκοτώθηκε ακαριαία»

Ο άνδρας της είδε το αυτοκίνητό της στον τόπο της τραγωδίας. Θεία της 50χρονης υποστηρίζει πως ο 60χρονος οδηγός το προηγούμενο βράδυ κυκλοφορούσε πάλι μεθυσμένος

Συνταρακτικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από το τροχαίο δυστύχημα στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, με θύμα την 50χρονη μητέρα.

Το τροχαίο δυστύχημα που έχει συγκλονίσει τη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά – Κολχικού το βράδυ της Παρασκευής (21.03.2025), όταν το αυτοκίνητο της 50χρονης συγκρούστηκε με ένα άλλο ΙΧ, με αποτέλεσμα η μητέρα να σκοτωθεί ακαριαία.

Ο 60χρονος οδηγός του άλλου οχήματος οδηγούσε δίχως δίπλωμα, καθώς του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο λόγω οδήγησης υπό την επήρεια μέθης. Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα φρουρόμενος.

Θεία της 50χρονης μητέρας μιλά στο newsit.gr και συγκλονίζει, περιγράφοντας πως η ανιψιά της τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης επέστρεφε από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης όπου είχε αφήσει το παιδί της για λογοθεραπεία.

«Η γυναίκα είχε πάει στον Λαγκαδά το παιδί της, το άφησε στο ΚΔΑΠ για λογοθεραπεία και επέστρεφε στο Κολχικό, όπου έμενε.

Εκείνη την ώρα έφευγε από το χωριό αυτός που τη χτύπησε», σημειώνει η θεία της 50χρονης.

«Λένε ότι ήταν μεθυσμένος, οδηγούσε χωρίς δίπλωμα κι έπεσε πάνω της. Τη χτύπησε από την πλευρά του οδηγού και τούμπαρε το αυτοκίνητό της. Το κορίτσι έμεινε επί τόπου», λέει.

Και συνεχίζοντας, αποκαλύπτει για τον 60χρονο οδηγό του άλλου οχήματος:

«Αυτός και το προηγούμενο βράδυ κυκλοφορούσε μεθυσμένος και του πήρε τα κλειδιά ένας συγχωριανός μας, άνοιξε το αυτοκίνητό του και τον έβαλε μέσα να κοιμηθεί. Και αυτός τώρα, όπως έμαθα, τραυματίστηκε στα πόδια του».

«Μας ειδοποίησαν από το ΚΔΑΠ ότι όλοι είχαν επιστρέψει για να πάρουν τα παιδιά τους και μόνο το δικό μας δεν είχε πάει να το πάρει κάποιος και έτσι μάθαμε τι έγινε με το κορίτσι.

Πήραν το σύζυγό της και του είπαν ότι η γυναίκα του δεν πήγε να πάρει το παιδί κι έμεινε τελευταίο. Ξεκίνησε κι αυτός να πάει και έτσι είδε το αυτοκίνητο και όσα έγιναν», καταλήγει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδων βιολογικής ξανθής σταφίδας – Εντοπίστηκε ωχρατοξίνη Α
Η εταιρεία αποφάσισε την ανάκληση όλων των παρτίδων του προϊόντος και βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι - Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν
ΕΦΕΤ
Καιρός Πρωτοχρονιάς: Επέλαση ψύχους σε όλη τη χώρα με χιονοπτώσεις – Πιθανότητα χιονοκαταιγίδων στο βόρειο Αιγαίο
Ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένονται έως και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο (τοπικά έως και σε πεδινά τμήματα) της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας, της Αν. Στερεάς (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και του Βορείου Αιγαίου
Χιονάνθρωπος στη Λέσβο
Τα κρούσματα της γρίπης φέρνουν ασφυξία στα νοσοκομεία: «Γολγοθάς» των ασθενών στα Επείγοντα, ελλείψεις σε αντιικά
Στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, από τους 100 ασθενείς που προσέρχονται στα Επείγοντα με συμπτώματα λοίμωξης, περίπου το 10% εισάγεται για περαιτέρω νοσηλεία
Διάδρομος νοσοκομείου 6
«Μαϊμού» αστυνομικός λήστεψε αλλοδαπό στον Άγιο Δημήτριο – Άγνωστοι ξυλοκόπησαν 23χρονο και του πήραν τα παπούτσια στο Νέο Ηράκλειο
Ο «μαϊμού» αστυνομικός πλησίασε τον αλλοδαπό ο οποίος περίμενε σε στάση λεωφορείου και βγαίνοντας από το όχημα του είπε: «Ψηλά τα χέρια, αστυνομία»
περιπολικό