Ελλάδα

Πάτρα: Εκτός κινδύνου ο 11χρονος που έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας – Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του

ο 11χρονος έχει υποστεί κατάγματα και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 10χρονου για απόπειρα κλοπής και διάρρηξης

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας ένας 11χρονος, ο οποίος έπεσε, υπό συνθήκες που διερευνώνται, από μπαλκόνι πρώτου ορόφου πολυκατοικίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 11χρονος επιχείρησε αργά το βράδυ της Κυριακής (27.04.2025) να αναρριχηθεί στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Πάτρα, αλλά, για άγνωστο ακόμα λόγο, έχασε την ισορροπία του, έπεσε από το μπαλκόνι και βρέθηκε στο κενό.

Στην συνέχεια, ο 11χρονος διακομίσθηκε στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 11χρονος έχει υποστεί κατάγματα και νοσηλεύεται διασωληνωμένος, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την αστυνομία, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του 11χρονου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ ερευνάται αν μαζί με τον 11χρονο βρισκόταν και άλλος ανήλικος.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος λίγο πριν τις 23:30 μαζί με έναν ακόμα ανήλικο συνεργό του που αναζητείται, αποπειράθηκαν να μπουν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ιωαννίνων, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 11χρονος βρέθηκε στο κενό από τον πρώτο όροφο. Διερχόμενη γυναίκα έγινε αυτόπτης μάρτυρας της πτώσης και ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου διασωληνώθηκε. Πλέον, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί και έχει διαφύγει τον άμεσο κίνδυνο.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 11χρονου από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πάτρας για απόπειρα κλοπής και διάρρηξης. Παράλληλα, οι αστυνομικοί προχώρησαν και στη σύλληψη της μητέρας του ανηλίκου, κατηγορώντας την για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό και του δεύτερου ανηλίκου που συμμετείχε στην απόπειρα διάρρηξης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
5
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη
Βασιλόπιτα «γίγας» 10 τόνων και 100 μέτρων στο Περιστέρι - «Αν όχι η μεγαλύτερη, σίγουρα η πιο γλυκιά στον κόσμο»
Πολίτες από το Περιστέρι και τις γύρω περιοχές καταφθάνουν στο σημείο, περιμένοντας να δοκιμάσουν το γλυκό που ετοίμασαν με μεράκι δεκάδες βιοτέχνες αρτοποιοί
Περιστέρι
Αποκαλύψεις για τη σύντροφο του 60χρονου γιου της Ελένης Παπαδοπούλου που κρίθηκε προφυλακιστέος - «Σκέψου να φύγεις από τη χώρα»
Το λάθος που «έκαψε» τον 60χρονο, το μήνυμα που του είχε στείλει η σύντροφός του μετά τον θάνατο της 87χρονης και η σοκαριστική συμπεριφορά του
Ελένη Παπαδοπούλου