Για την προσαρμογή στον καλλιτεχνικό χώρο και για τον τρόπο που διαχειρίστηκε ως τώρα τους δημοσιογράφους μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μαρίνα Σάττι όταν βρέθηκε καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha το μεσημέρι της Κυριακής ((22.06.2025).
Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για όλα και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόβλημα με τους δημοσιογράφους, αλλά είναι τιμή της να την προσεγγίζουν. Παράλληλα, η Μαρία Σάττι τόνισε ότι εκείνη την περίοδο που φάνηκε να σνομπάρει τους εκπροσώπους του Τύπου ήταν πιεσμένη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Στην showbiz σίγουρα δεν νομίζω ότι έχω ενταχθεί. Επειδή εξ αρχής είχα δώσει όμως ένα στίγμα ότι κάπως προσπαθώ να το κάνω με έναν τρόπο που να μου ταιριάζει, από πάντα με ενδιέφεραν πολλά πράγματα και διάφορα είδη, με ενδιέφερε να πειραματιστώ και να δω τι μου ταιριάζει. Γιατί στα αλήθεια πιστεύω ότι κάνοντας μπορείς να καταλάβεις, είναι πολύ εύκολο να έχεις μια εικόνα για τον εαυτό σου απ’ έξω», τόνισε αρχικά η τραγουδίστρια.
«Πάντα είχα μια εικόνα για τον εαυτό μου, για το τι θα κάνω και τι θα ήταν καλό να κάνω, αλλά πειραματιζόμενη με πολλά καινούργια πράγματα είδα στην πράξη ότι είμαι και άλλα πράγματα. Στα οποία, αν δεν πάρεις το ρίσκο να σπάσεις λίγο την εικόνα που μπορεί να έχεις για τον εαυτό σου, η οποία είναι και φυλακή αυτή, τουλάχιστον για μένα, δεν θα δεις πραγματικά ποιος είσαι και τι σου ταιριάζει εσένα. Όχι αυτό που έχεις ακούσει γύρω σου και έχεις δει. Οπότε νομίζω πως εξ αρχής είχα δώσει το στίγμα ότι θέλω να δοκιμάσω πολλά πράγματα με τον δικό μου τρόπο», δήλωσε ακόμα.
Όταν η Ναταλία Γερμανού ρώτησε την τραγουδίστρια για την διαχείριση της δημοσιότητας και την προσέγγιση των δημοσιογράφων, η Μαρίνα Σάττι ξεκαθάρισε: «Εντάξει, τώρα που το σκέφτομαι και έχει περάσει κάποιος καιρός… Εντάξει, δεν έγινε και κάτι. Ίσως εκείνη την περίοδο να είχα πιεστεί, τιμή μου είναι όμως κιόλας που έρχονται ( σ.σ. και μου μιλούν) οι δημοσιογράφοι αλλά δεν ήμουν και εγώ σε φάση. Το είπα, αυτό, κάπως έτσι».