Κόσμος

Τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Νεκρό βρέφος 7 μηνών στο καρότσι του – Δέχθηκε πυροβολισμούς

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κοριτσάκι ήταν αθώο θύμα σε επίθεση που συνδέεται με συμμορίες

Σοκ προκαλεί στη Νέα Υόρκη η δολοφονία ενός βρέφους μόλις επτά μηνών, το οποίο πυροβολήθηκε θανάσιμα ενώ βρισκόταν στο καρότσι του, μέρα μεσημέρι στο Μπρούκλιν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κοριτσάκι ήταν αθώο θύμα σε επίθεση που συνδέεται με συμμορίες. Το περιστατικό σημειώθηκε στη συνοικία Γουίλιαμσμπεργκ, όταν δύο άνδρες κινούνταν με μηχανάκι αντίθετα στην κυκλοφορία και ο συνεπιβάτης άνοιξε πυρ, ρίχνοντας τουλάχιστον δύο σφαίρες.

Λίγο αργότερα, το δίκυκλο προσέκρουσε σε όχημα, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να εκσφενδονιστούν. Ο ύποπτος συνελήφθη, ενώ ο οδηγός αναζητείται, σύμφωνα με το BBC. 

Τη στιγμή των πυροβολισμών, στο σημείο βρίσκονταν αρκετοί ενήλικες και παιδιά. Οι γονείς του βρέφους έτρεξαν σε κοντινό κατάστημα, όπου συνειδητοποίησαν ότι το παιδί τους είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Woodhull, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΝΥΤ: Σκέψεις για «ευρωπαϊκό ΝΑΤΟ» στον απόηχο των απειλών Τραμπ – Επιπλέον 300.000 στρατιώτες και έξτρα δαπάνη 290 δισ. ευρώ ετησίως
Οι απειλές Τραμπ για αποχώρηση από το ΝΑΤΟ κάνουν τους συμμάχους να αμφιβάλλουν για το αν οι ΗΠΑ θα σπεύσουν να τους βοηθήσουν σε περίπτωση ανάγκης και ωθούν τους Ευρωπαίους να σκέφτονται μια συμμαχία χωρίς την Ουάσινγκτον
Μέλος πληρώματος στρατιωτικής άσκησης «Cold Response 2026» του ΝΑΤΟ 7