Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

A Bola: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ για Βαρέλα»

A Bola: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ για Βαρέλα»

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον Φερνάντο Βαρέλα μετά την στάση που τήρησε, σχετικά με την μετακίνηση του γιου του, Γκουστάβο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη Μπενφίκα.

Δημοσίευμα της A Bola υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αισθάνονται προδομένοι από την συμπεριφορά του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος περνάει δύσκολες… μέρες στην Τούμπα.

«Η Μπενφίκα επισημοποίησε την απόκτηση του 16χρονου Γκουστάβο Βαρέλα που προέρχεται από την Κ19 του ΠΑΟΚ. Στη Θεσσαλονίκη αισθάνονται προδομένοι από τη συμπεριφορά του Φερνάντο Βαρέλα, παίκτη της πρώτης ομάδας και πατέρα του Γκουστάβο.

Με το συμβόλαιο του να λήγει και χωρίς πρόταση για ανανέωση αφού δε δέχθηκε μείωση στις απολαβές του ο 34χρονος αμυντικός έχει μπει στον… πάγο από τον Λουτσέσκου καθώς δεν χρησιμοποιείται το τελευταίο διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ πρότεινε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Γκουστάβο, αφού ο νεαρός θεωρείται αρκετά υποσχόμενος παίκτης, όμως η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή και έτσι ο σύλλογος θεωρεί ότι όλα ήταν προμελετημένα και η μεταγραφή στην Μπενφίκα έγινε κρυφά», αναφέρει χαρακτηριστικά η A Bola.

“Δεν θέλω να μιλάω (δημόσια) αλλά αυτή τη φορά χρειάζεται να ξεκαθαρίσω τι βγήκε σήμερα στην Πορτογαλία για μένα, δεν έχω κάποια σύνδεση με αυτά που γράφουν. Είμαι απλά συγκεντρωμένος στον εαυτό μου. Βγήκα από την ενδεκάδα πριν ο γιος μου πάει στην Μπενφίκα. Σταματήστε να λέτε ψέματα”, ήταν η αντίδραση του Βαρέλα με ανάρτηση του στο instagram.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις