Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

AEK – Πινέδα: Το ESPN αναφέρει ότι θέλει να μείνει στην Ένωση

AEK – Πινέδα: Το ESPN αναφέρει ότι θέλει να μείνει στην Ένωση

Ο Ορμπελίν Πινέδα έχει την πρόθεση να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η μεξικάνικη εκδοχή του ESPN.

Ο Πινέδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο με τη φανέλα της ΑΕΚ, έχοντας μια εξαιρετική χρονιά στην Ελλάδα, με τον ίδιο να δένεται με τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων». Κάπως έτσι και σε συνδυασμό με το δέλεαρ του Champions League, ο 27χρονος μέσος επιθυμεί την παραμονή του στην ΑΕΚ και τη χώρα μας.

Ωστόσο η Θέλτα στην οποία ανήκει θα έχει τον τελευταίο λόγο, με την ΑΕΚ να καλείται να διαπραγματεύεται με τον σύλλογο της Ισπανίας για να επιτευχθεί η επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

«Ο Ορμπελίν Πινέδα έκανε μια υπέροχη σεζόν με την ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ο Πινέδα θα ήθελε να συνεχίσει στην Αθήνα για να παίξει στο Champions League την επόμενη σεζόν, αλλά ο δανεισμός του στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και θα πρέπει να μιλήσει με την Θέλτα με την οποία έχει συμβόλαιο. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν η ΑΕΚ έχει διαπραγματευτεί με την ισπανική ομάδα για να πάρει στις υπηρεσίες της τον Πινέδα».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις