Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

ATP Cup: Χωρίς Ναδάλ η Ισπανία – Κόντρα στον Αουγκούτ για την πρόκριση ο Τσιτσιπάς

ATP Cup: Χωρίς Ναδάλ η Ισπανία – Κόντρα στον Αουγκούτ για την πρόκριση ο Τσιτσιπάς

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ισπανία με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Cup στη Μελβούρνη, με του Ίβηρες να μην έχουν τελικά στη διάθεσή τους τον Ράφα Ναδάλ και τον Μπαουτίστα Αουγκούτ να είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η Μαρία Σάκκαρη ρίχενται στη «μάχη» στις 2:00 κόντρα στη Λέιλα Φερνάντες.

Τελικά ο Ράφα Ναδάλ δεν θα βρεθεί στο δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά και της Ελλάδας στο ATP Cup. Ο Ισπανός τενίστας -παρά το χρόνο που κέρδισε με την σημερινή αναβολή των αγώνων λόγω κρούσματος κορονοϊού σε υπάλληλο του ξενοδοχείου που φιλοξενεί τους αθλητές στη Μεβούρνη- δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση του και θα μείνει εκτός μάχης, ώστε να αποθεραπευτεί και να είναι έτοιμος για την έναρξη του Australian Open την Δευτέρα (8/2).

Έτσι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αουγκούτ, αμέσως μετά τον Μιχάλη Περβολαράκη που θα παίξει στη 1 τα ξημερώματα με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και η σειρά θα κλείσει με το διπλό. Θυμίζουμε πως η Ελλάδα χρειάζεται μόνο νίκη και μάλιστα με 3-0 για να προκριθεί έναντι της Ισπανίας -που είναι το μεγάλο φαβορί- στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στις 2:00 τα ξημερώματα κάνει πρεμιέρα και η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά που συμμετέχει. Η 18χρονη από τον Καναδά που είναι στο Νο89 του κόσμου απέκλεισε την Σλόαν Στίβενες στον 1ο γύρο και θα παίξει στη φάση των «16» με την Ελληνίδα για μια θέση στα προημιτελικά.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις