Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ATP Finals, Στέφανος Τσιτσιπάς – Αντρέι Ρούμπλεφ: «Είχα ενοχλήσεις στην προπόνηση» είπε ο Έλληνας τενίστας

ATP Finals, Στέφανος Τσιτσιπάς – Αντρέι Ρούμπλεφ: «Είχα ενοχλήσεις στην προπόνηση» είπε ο Έλληνας τενίστας
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Τορίνο για να συμμετάσχει στο ATP Finals, όπου και θα κάνει πρεμιέρα αύριο (15/11, 22:00, LIVE από το Newsit.gr) κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ, αλλά ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο κορυφαίος Έλληνα τενίστας έχει πρόβλημα στον αγκώνα και δεν αγωνίστηκε στα τελευταία τουρνουά του τουρ, όμως ο ίδιος τόνισε ότι οι ενοχλήσεις ήταν μικρότερης έντασης, δημιουργώντας αισιοδοξία για τη συμμετοχή του.

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά

«Στο Παρίσι ο πόνος ήταν αφόρητος. Έπρεπε να εγκαταλείψω για την ασφάλειά μου. Ήταν πολύ οδυνηρό για μένα που απογοήτευσα το κοινό, αλλά έπρεπε να το κάνω. Τις τελευταίες δύο ημέρες είχα ενοχλήσεις στην προπόνηση, αλλά ήταν σε λιγότερη ένταση από τις προηγούμενες», τόνισε ο 23χρονος Έλληνας τενίστας.

Για τη σεζόν του στο 2021: «Πέτυχα πολλούς στόχους που οδήγησαν σε μια πετυχημένη χρονιά και δεν μπορώ να μην είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Είχα και αρνητικές στιγμές. Έγιναν πολλά πράγματα, πολλοί αγώνες, πολλά ταξίδια συν την πανδημία που έπαιξε το ρόλο της σε πολλές αποφάσεις. Σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενος εκεί που βρίσκομαι και θέλω να κάνω ένα επιπλέον βήμα. Να στοχεύσω ακόμα πιο ψηλά την επόμενη σεζόν. Αυτό θα απαιτήσει νέους στόχους και επίσης να προσπαθήσω να γίνω ακόμα πιο επαγγελματίας. Φυσικά μαζί σε όλη αυτή την προσπάθεια θα έχω και την ομάδα μου, η οποία θα με βοηθήσει να φτάσω σε αυτό το στόχο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις