Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

Αφιλόξενο… σπίτι για Εργοτέλη! Βαθμό στην Κρήτη για Βέροια

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι στο Παγκρήτιο, Εργοτέλης και Βέροια ήρθαν ισόπαλοι (2-2), με τους Κρητικούς να αγνοούν ακόμα την εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Ανύπαρκτο πέναλτι στο 2-2 των φιλοξενούμενων

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Εκπληκτικός αγώνας έγινε στο πρώτο ημίχρονο! Με την έναρξη του αγώνα οι ομάδες έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση. Ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ με τον Χαλκιαδάκη στο 13ο λεπτό και απάντησε αμέσως η Βέροια. Ισοφάρισε στο 17′ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλτσά.

Οι γηπεδούχοι αρχικά απειλούσαν την εστία του Καντιμοίρη με τον Λυκογιάννη που έκανε παιχνίδι από τα αριστερά, αλλά στη συνέχεια βρήκαν κι άλλες λύσεις. Στο 38′ οι Κρητικοί πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Ο Μπρούνο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γιουσούφ έκανε το 2-1.

Ο καλός ρυθμός των δυο ομάδων συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με την Βέροια να πιέζει για την ισοφάριση (βοήθησε η είσοδος του Μπαργηκάν) και τον Εργοτέλη να φτάνει κοντά στο 3-1, όταν η κεφαλιά του Γιουσούφ βρήκε το δοκάρι του Καντιμοίρη (55′).

Τελικά, το παιχνίδι… ξεκίνησε από την αρχή, όταν ο διαιτητής είδε χέρι του Λυκογιάννη, μετά από σουτ του Καλτσά (δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση στη φάση), με τον Μπεν να το εκτελεί εύστοχα για το 2-2. Οι δυο αντίπαλοι… κυνήγησαν το νικητήριο γκολ, αλλά πέρα από την πολύ καλή ευκαιρία του Παμπλίδη στο 87′ δεν είδαμε κάποια άλλη κλασική φάση για γκολ.

Εργοτέλης (Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Μπογκντάνοφ, Γκέντσογλου, Χαντί (Βλαχοδήμος 72′), Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ, Νόσκοβιτς (Παμλίδης 78′).
 
Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης, Καλί, Μπατιόν, Καταλά, Μπαλάφας (Γεωργιάδης 41′), Ντουμίτρου, Μπεν (Βεργώνης 81′), Καλτσάς, Κάμπορα (Μπαργκάν 54′).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε