Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Αλαφούζος: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Ολυμπιακούς

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Όπως αναμενόταν η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενέκρινε το ομολογιακό δάνειο ύψους 5 εκ. ευρώ μετατρέψιμο σε μετοχές, από εταιρία συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου, το οποίο θα έχει διάρκεια 7 έτη. Αρνήθηκε “κοινό μέτωπο” με τον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος των “πρασινων” που τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ήδη έχει μπει 1,5 εκατομμύριο έναντι της αύξησης Μ.Κ. Όπως υποστήριξε ο κ. Αλαφούζος, δεν έχει επικοινωνήσει με τους υπόλοιπους μετόχους για να μάθει τις προθέσεις τους αναφορικά με το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν. Υποστήριξε δε πως: “Ο Βγενόπουλος στο παρελθόν είχε δείξει διάθεση. Ελπίζω να συμμετάσχει”. Για το ενδεχόμενο που υπάρξουν έσοδα από την Παναθηναϊκή Συμμαχία, τόνισε πως αυτά θα δαπανηθούν για τις εργασίες στο γήπεδο, αλλά και στην ομάδα.

Εξερχόμενος από τη Γ.Σ. ο κ. Αλαφούζος υποστήριξε: “Προχωρήσαμε σε αυτή τη λύση του ομολογιακού δανείου, προκειμένου να βρεθεί ένας τρόπος να βοηθηθεί η ομάδα οικονομικά. Αν μετατραπούν τα χρήματα αυτά σε μετοχές, αυτές θα πάνε στην Παναθηναϊκή Συμμαχία”.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κοινό μέτωπο με τον ΠΑΟΚ εναντίον του Ολυμπιακού, είπε: “Δεν έχουμε κανένα κοινό μέτωπο. Διαφωνούμε ωστόσο και οι δύο με τη διοίκηση Ολυμπιακού, της ΕΠΟ και της Super League. Με τους οπαδούς του Ολυμπιακού δεν έχουμε τίποτα. Είναι Έλληνες πολίτες όπως και αυτοί του Παναθηναϊκού. Κάθε ομάδα έχει καλούς και κακούς οπαδούς”.

Εξάλλου ο κ. Αλαφούζος δήλωσε βέβαιος για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού, ενώ για όσον αφορά στις μεταγραφές, τόνισε πως την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις, ενώ παράλληλα γίνονται κινήσεις για αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται.

Μόνο Ζέκα και Μαυρίας δεν πωλούνται

Εγκρίθηκε το δάνειο 5 εκ. ευρώ από το ΔΣ του Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε