Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

All Star Game: Ο Σάιμονς πήρε τον απογοητευτικό διαγωνισμό καρφωμάτων (video)

All Star Game: Ο Σάιμονς πήρε τον απογοητευτικό διαγωνισμό καρφωμάτων (video)

Ο Ανφέρνι Σάιμονς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Μπλέιζερς που κερδίζει διαγωνισμό καρφωμάτων. Χωρίς… φαντασία η διαδικασία, θα ξεχαστεί γρήγορα.

Σε τέτοιο διαγωνισμό καρφωμάτων, οι Τζόρνταν και Γουίλκινς θα έκαναν… περίπατο ακόμα και στα γεράματα τους. Σε μια από τις πιο σύντομες διαδικασίες σε All Star Game –μιας και είχαμε μόλις τρεις διαγωνιζόμενους- ο Ανφέρνι Σάιμονς πήρε την πρωτιά.

Στο φετινό διαγωνισμό είχαμε έναν άγνωστο παίκτη των Ιντιάνα Πέισερς, έναν ρούκι των Νιου Γιορκ Νικς και τον νεαρό παίτη των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς που πήρε τη νίκη.

Τόπιν και Σάιμονς πήραν  το εισιτήριο για τον τελικό, με τους κριτές να μη βαθμολογούν την μοναδική τους προσπάθεια, αλλά να επιλέγουν το κάρφωμα που τους άρεσε περισσότερο.

Οι δυο συμμετέχοντας απογοήτευσαν με τις προσπάθειες τους, με τον ικητή να κάνει ένα απλό κάρφωμα, χωρίς να πετύχει αυτό που ήθελε (προσπάθησε να φιλήσει τη στεφάνη, αλλά απέτυχε).

Τελικά με ψήφους 3-2 ο Ανφέρνι Σάιμονς πήρε τη νίκη και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Μπλέιζερς που κερδίζει διαγωνισμό καρφωμάτων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις