Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ανατροπή με… σούπερ Κλέιτον για Ξάνθη

Ανατροπή με… σούπερ Κλέιτον για Ξάνθη

Η Ξάνθη συνήλθε από τη συντριβή της στο Αγρίνιο και με τον Κλέιτον να έχει… κέφια επικράτησε -με ανατροπή- του ΟΦΗ (2-1) στα Πηγάδια. Στο 77΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τζορτζ των Κρητικών

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο ΟΦΗ μπήκε… κεφάτος στην αναμέτρηση, έχασε σημαντική ευκαιρία μόλις στο 2′, με τον Ζαρόπουλο να κάνει σωτήρια επέμβαση στο κοντινό πλασέ το Ζάρακ, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Πετρόπουλος έκανε με κεφαλιά το 1-0 για τους Κρητικούς

Η Ξάνθη άργησε να αντιδράσει, αφού δεν κατάφερε άμεσα να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Λόρια. Στο 20′ όμως, οι Ακρίτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσα, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να διώχνει σε κόρνερ την κεφαλιά του Λουσέρο.

Η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους, που μέσα σε τρία λεπτά ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ. Αρχικά, ο Λισγάρας έφερε το ματς στα ίσα στο 30′, για να έρθει το πανέμορφο τέρμα του Κλέιτον στο 33′ και να κάνει το 2-1 (άφησε “άγαλμα” τον Λόρια).

Η Ξάνθη μπήκε δυνατά στην επανάληψη, χάνοντας τρεις σημαντικές ευκαιρίες με τους Σολτάνι (48′) και Καπετάνο (49′, 52′) και με τον Κλέιτον να δείχνει τα… κέφια του, σε μια πανέμορφη ενέργεια στο 61′.

Όσο οι Ακρίτες δεν “καθάριζαν” το ματς, τόσο οι Κρητικοί ήλπιζαν στο βαθμό, αλλά η αποβολή του Τζορτζ (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) στο 78′ και η επέμβαση του Ζαρόπουλου στο σουτ του Ροβίθη (80′) έκαναν… αδύνατη αυτή την εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε