Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ανεβάζουν… στροφές στο Κίτσμπουελ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Όλο και πιο κοπιαστικό γίνεται μέρα με την μέρα το πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού, αφού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ανεβάσει κατακόρυφα την ένταση των προπονήσεων. Χωρίς συγκάτοικο ο Μπουμσόνγκ!
 
Ο Πορτογάλος προπονητής “πιέζει” καθημερινά τους ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού”, έτσι ώστε να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στα σημεία που υστερούσαν την περασμένη σεζόν
 
Πέρα από το τρέξιμο, ο Φερέιρα και οι συνεργάτες του έχουν εντάξει στο προπονητικό πρόγραμμα από την πρώτη στιγμή ασκήσεις με μπάλα, ζητώντας αρκετή ένταση. Ο τεχνικός των “πρασίνων” δείχνει να δίνει βάρος σε τρία συγκεκριμένα σημεία.
 
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αφιερώνουν πολύ χρόνο με σκοπό να βελτιώσουν το πρέσινγκ της ομάδας όσο το δυνατόν πιο κοντά στην άμυνα του αντιπάλου, στο να ανταποκριθούν όσο περισσότερο γίνεται την εναλλαγή από άμυνα σε επίθεση και αντίστροφα, αλλά και στο να αντιδρούν καλύτερα στον τρόπο που θα προωθούνται όταν βγαίνουν στην επίθεση μετά από το κλέψιμο της μπάλας.
 
Στη σημερινή προπόνηση ο Φερέιρα δούλεψε αρκετά στην ανάπτυξη της ομάδας, ειδικά όταν καλείται αυτό να γίνει απέναντι σε οργανωμένη άμυνα. Ο Πορτογάλος γνωρίζει ότι δεν θα έχει το περσινό μεγάλο επιθετικό ατού, τον Τζιμπρίλ Σισέ, και θα πρέπει να βασίζεται περισσότερο στην ομαδική προσπάθεια των παικτών του για να μπορέσει να βρεθεί με αξιώσεις σε θέση για γκολ.
 
Όσον αφορά τα ζευγάρια των παικτών στα δωμάτια, πολλοί φίλοι ζήτησαν και έμειναν μαζί ενώ ο Ζαλ Αλέν Μπουμσόνγκ έμεινε μόνος του, κάτι που ίσως να σημαίνει και πολλά…
Μαρίνος – Σεϊταρίδης
Πετρόπουλος – Τζόρβας
Καραγκούνης – Χριστοδουλόπουλος
Κοτσόλης – Ιωαννίδης
Βύντρα – Σπυρόπουλος
Σαριέγκι – Καντέ
Κατσουράνης – Καρνέζης
Λέτο – Νίνης
Σιμάο – Μπιέρσμιρ
Πλεσί – Μουν
Ταμπάκης – Κλέιτον
Δημούτσος – Λεοντίου
Φουρλάνος – Τριανταφυλλόπουλος
Μπουμσόνγκ – ΜΟΝΟΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε