Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Από την μία διώκεται πειθαρχικά και από την άλλη… πανηγυρίζει!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Πειθαρχική δίωξη για ευρείας κλίμακας επεισόδια άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της ΑΕΚ για τα επεισόδια των οπαδών της στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο. Εορταστικό πάντως ήταν το κλίμα στα Σπάτα, με τον Σταύρο Αδαμίδη να ζηά την πρωτιά στα πλέι οφ.
Η «Ένωση» απειλείται πλέον άμεσα με ποινή δύο ή τριών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο που θα ξεπερνά τις 100.000 ευρώ (150-250 χιλ. ευρώ), καθώς είναι υπότροπη για τα επεισόδια στον αγώνα των προημιτελικών της διοργάνωσης απέναντι στον Παναθηναϊκό.
 
Αναμένεται το πότε θα οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης για να γίνει γνωστό πότε οι «κιτρινόμαυροι» θα εκτίσουν την τιμωρία τους. Το κατηγορητήριο τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για τον Ατρόμητο και τον Γιώργο Δώνη είναι… βαρύ.
 
Σε αντίθεση με αυτά τα δυσάρεστα για την ΠΑΕ, το κλίμα στην σημερινή προπόνηση της Ένωσης ήταν εορταστικό.
 
Οι υπεύθυνοι της ομάδας επιφύλασσαν τοποθέτησαν στα αποδυτήρια το Κύπελλο, κάτι που όταν έγινε αντιληπτό από τους ποδοσφαιριστές προκάλεσε πλατιά χαμόγελα. Στην συνέχεια -με την παρουσία του Σταύρου Αδαμίδη- ανοίχθηκαν σαμπάνιες και ακούστηκαν συνθήματα για την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους.
 
Πριν αποχωρήσει, ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές, δίνοντας τους συγχαρητήρια, τονίζοντας τους πως τώρα πρέπει να πάρουν και την πρωτιά στα πλέι οφ.
 
«Συγχαρητήρια για την επιτυχία. Είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο που πήραμε έναν τίτλο, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εδώ», τόνισε –αρχικά- ο κ. Αδαμίδης και συνέχισε δίνοντας έμφαση στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων…
 
«Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πάρουμε και την πρώτη θέση στα πλέι-οφ», κατέληξε…
 
Την Τετάρτη η διοίκηση της ΠΑΕ θα παραθέσει δείπνο προς τους παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου για την κατάκτηση του Κυπέλλου.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε