Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Απ΄το Αγρίνιο δεν περνάει κανείς! Ο Καμαρά “πλήγωσε” τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ ούτε ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φύγει νικητής από το Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός διατήρησε το αήττητο εντός έδρας επικρατώντας με 1-0 χάρη στο γκολ του Καμαρά.

To LIVE του αγώνα

Ο Παναιτωλικός μπήκε εξαιρετικά στο παιχνίδι, επέβαλλε τον ρυθμό του και κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες. Ο Ζούνιορ, ο Καμαρά και ο Μπακάκης είχε ανησυχήσει ήδη τρεις φορές τον Καπίνο πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, ενώ στο 21΄ ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση στο φάουλ του Γκάλο.

Το γκολ φαινόταν θέμα χρόνου για τους γηπεδούχους και ήρθε στο 29΄ όταν ο Καμαρά συνεργάστηκε άψογα με τον Μπακάκη, με τον Σενεγαλέζο να βγαίνει απέναντι στον Καπίνο και να τον πλασάρει σωστά.

Αυτό το γκολ άλλαξε την εικόνα του αγώνα καθώς ο Παναιτωλικός οπισθοχώρησε και έδωσε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να απειλήσει με τον Καρέλη στο 42΄ και τον Ζέκα στο 45΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν πάλι δυνατά και έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Μπακάκη να αστοχεί σε κενή εστία στο 57΄. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, ο Αναστασίου προσπάθησε να… ανακατέψει την τράπουλα, ενώ έβαλε ακόμα και τον Σίλντενφελντ να παίξει σέντερ φορ στα τελευταία λεπτά. Μάλιστα ο Κροάτης φορ έχασε σημαντική ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Ράφαελ να τον προλαβαίνει την τελευταία στιγμή και να δίνει το τρίποντο στην ομάδα του.

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (86′ Μπόγιοβιτς), Μελισσάς, Θεωδορίδης (76′ Παπουτσογιαννόπουλος), Γοδόι, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Γκάλο, Μπακακάκης (79′ Νταλμά), Μπικέ.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο (60′ Κλωναρίδης), Λαγός (80′ Δώνης), Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης (72′ Ντίνας), Αμπέντ,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε