Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Αστέρας για μεγάλα πράγματα! Ο Μπαράλες “πλήγωσε” και τον Ατρόμητο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Όπως και στην Τούμπα, ο Μπαράλες σκόραρε ξανά και έδωσε στον Αστέρα Τρίπολης τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο.

Το LIVE του αγώνα

Οι δύο ομάδες μπήκαν… ορεξάτες στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό ο Ατρόμητος έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ο Ούμπιδες από εξαιρετική θέση έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Ο Αστέρας απάντησε τρία λεπτά αργότερα όμως η ασυνεννοησία μεταξύ Μπαράλες και Ουσέρο δεν του επέτρεψε να ανοίξει το σκορ.

Μετά το πρώτο 15λεπτο ο ρυθμός έπεσε και ο Αστέρας ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας 2-3 καλές στιγμές με τον Καράσκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το γκολ που έψαχναν από μια στημένη φάση. Ο Ουσέρο εκτέλεσε το φάουλ, ο Τσέναμο έκανε κακή έξοδο και ο Μπαράλες με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις όταν ο Παπαδόπουλος από εξαιρετική θέση νικήθηκε από τον Ερνάντεζ.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Χερνάντες, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κοντοές, Έντο, Ουσέρο, Μουνάφο (Βάλντο 64′), Ντε Μπλάσις (Τσαμπούρης 88′), Καράσκοω(Κουρμπέρλης 73′), Μπαράλες.

Ατρόμητος (Παράσχος):
Τσενάμο, Νάστος (Φυτανίδης 41′), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης. Γιαννούλης, Μπάλλας, Δημούτσος (Πίτου 64′), Μπρίτο (Παπαδόπουλος 74′), Φάμπιο, Ουμπίδες. Καραμάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε