Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Αστέρας και με… 10! “Όρθιος” απέναντι σε διαιτησία και Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

– Με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Σπάθα, Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0
– Πολλά διαιτητικά παράπονα από τους Αρκάδες, που έμειναν με 10 παίκτες με ανύπαρκτη αποβολή του Μάσα (42′)
– Φανερά εκνευρισμένος ο Μίτσελ με τους παίκτες του, που πλέον μετρούν απώλεια 7 βαθμών μακρυά από το “Γ. Καραϊσκάκης”
– Νεύρα και ένταση κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ματς

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Το παιχνίδι με την έναρξη του είχε καλό ρυθμό, με τις δυο ομάδες να έχουν μοιρασμένη την κατοχή της μπάλας (ελαφρά υπεροχή του Ολυμπιακού) και να προσπαθούν να φανούν απειλητικές στην αντίπαλη εστία (οι αντεπιθέσεις το… όπλο του Αστέρα).

Οι “ερυθρόλευκοι” όμως ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης (Κασάμι και Φορτούνης ήταν οι πιο δραστήριοι, ενώ Μανιάτης και Μιλιβόγεβιτς κυριάρχησαν στη μεσαία γραμμή) και προσπάθησαν να κλείσουν τους Αρκάδες στα καρέ τους (έχαναν εύκολα τη μπάλα). Η εικόνα αυτή συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, εκεί όπου ο Ολυμπιακός είχε δυο καλές στιγμές με τον Μήτρογλου (40′, 41′).

Το 45λεπτο πάντως έκλεισε με ένταση, αφού οι Αρκάδες έμειναν με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Μάσα με δεύτερη -αυστηρή- κίτρινη κάρτα (ο Σπάθας είδε… θέατρο από τον παίκτη των γηπεδούχων στον χώρο του κέντρου που φάνηκε να χάνει την ισορροπία του), ενώ κατά την αποχώρηση των δυο ομάδων υπήρχαν νεύρα ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων (με τον κόσμο να γιουχάρει τον διαιτητή Σπάθα και να έχει έντονα παράπονα από τον βοηθό, κ Κοντιζά). Άξιο αναφοράς, πως ο Μάσα είχε δει την πρώτη του κίτρινη κάρτα, μετά από διαμαρτυρία για λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στα πρώτα λεπτά του ματς

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Βεργέτη να αναπροσαρμόζει τα πλάνα του, περνώντας τον Τσοκάνη στη θέση του Γιαννιώτα και τον Ολυμπιακό να υπερέχει και να χάνει τεράστια ευκαιρία με τον Μήτρογλου (54′), σε πλασέ του από τα 35 μέτρα. Απ’ την μεριά του, ο Μίτσελ πέρασε στον αγώνα τον Ντουρμάζ (57′) στη θέση του Μανιάτη, για να δημιουργήσει περισσότερα ρήγματα στην άμυνα των Αρκάδων.

Το… μονότερμα των “ερυθρόλευκων” συνεχίστηκε όπως και τα παράπονα των γηπεδούχων για τη διαιτησία (ανύπαρκτο οφσάιντ στο 67′ του Λουί), με τον Φουστέρ να έχει δυο καλές στιγμές για γκολ μετά την είσοδο του στο παιχνίδι και τον Μίτσελ να εμφανίζεται στα τηλεοπτικά πλάνα εκνευρισμένος με την όλη προσπάθεια της ομάδας του. Τελευταία χαμένη ευκαιρία -και μάλιστα σημαντική- για τους Πειραιώτες, αυτή του 90+2′, με το πλασέ του Μήτρογλου να περνά μόλις άουτ. Άξιο αναφοράς, στη λήξη της αναμέτρησης, ο Μιλιβόγεβιτςε είχε μια αψιμαχία με τον Μπαράλες, δίνοντας του μια γονατιά στο πόδι

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Παντελιάδης, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Ουσέρο, Ρόλε (74’ Μπαντιμπανγκά), Μάσα, Γιαννιώτας (46’ Τσοκάνης), Πάρα (81’ Μπαράλες). 

Στον πάγκο: Θεοδωρόπουλος, Γκοϊάν, Φερνάντες, Μπακασέτας. 

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Ελαμπντελαουΐ, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (57’ Ντουρμάζ), Κασάμι (74’ Διαμαντάκος), Φορτούνης (66’ Φουστέρ), Ντοσεβί, Μήτρογλου. 

Στον πάγκο: Μέγιερι, Σιόβας, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης. 

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά) 
Βοηθοί: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Κοντιζάς (Πειραιά) 
4ος: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) 
Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε