Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Άσχημα τα νέα για Φουστέρ – Ατομικό ο Ιμπαγάσα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Θλάση στην γάμπα έδειξαν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ, κάτι που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες – “Πάτησε” γήπεδο στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ο Ιμπαγάσα

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κάνουν λόγο για θλάση στην γάμπα, με τις αρχικές εκτιμήσεις να θέλουν τον Ισπανό εκτός δράσης για διάστημα δύο εβδομάδων.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ λοιπόν δεν θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει στα πρώτα φιλικά που έχει προγραμματιστεί να δώσει η ομάδα του εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Όσον αφορά τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Αργεντινός μέσος για πρώτη φορά από την ημέρα που τραυματίστηκε επί αυστριακού εδάφους, “πάτησε” γήπεδο το απόγευμα της Παρασκευής και αρκέστηκε σε τρέξιμο μαζί με τον Γιάννη Ζαραδούκα.

Επιπλέον, από την ΠΑΕ, ενημερώνουν ότι ο Γκουλάν που δοκιμαζόταν από τον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό του “κόβεται” και θα αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρική στέγη

Μιλάει με ομάδα ο Μιραλάς!

Τα… τσέπωσε χοντρά ο Ολυμπιακός από την ΟΥΕΦΑ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε