Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Aτλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα 3-1: Πρεμιέρα με το δεξί για τους ροχιμπλάνκος

Aτλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα 3-1: Πρεμιέρα με το δεξί για τους ροχιμπλάνκος

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με σκορ 3-1 εντός έδρας απέναντι στην Γρανάδα, με την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε να ξεκινά με νίκη τις υποχρεώσεις της στο φετινή πρωτάθλημα της La Liga.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης στο κατάμεστο «Μετροπολιτάνο» δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία κόντρα στην Γρανάδα και κατάφερε να πάρει μια εύκολη νίκη.

Ο Άλβαρο Μοράτα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έκανε το 1-0, με την Γρανάδα να ισοφαρίζει στο 62 χάρη στο γκολ του Σάμουελ Ομορόδιον.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Τσόλο Σιμεόνε αποφάσισε να κάνει αλλαγές προκειμένου η ομάδα του να γίνει πιο επιθετική, με τον ίδιο να δικαιώνεται για την επιλογή του. Και αυτό διότι ο Μέμφις Ντεπάι στο 67 με ένα δουτ-δυναμίτη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας για το 2-1.

Το γκολ όπως είναι λογικό πανηγυρίστηκε έξαλα, αφού ήταν ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση τέρμα, το οποίο ο Ντεπάι μάλιστα επέλεξε να πανηγυρίσει με ένα ιδιαίτερο τρόπο.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Γιορέντε να βάζει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις