Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Australian Open: Εκτός Μπαντόσα και Τομλιάνοβιτς

Australian Open: Εκτός Μπαντόσα και Τομλιάνοβιτς

To Australian Open συνεχίζει να μετράει απώλειες. Αυτή τη φορά, το Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης του γυναικείου τένις, Πάολα Μπαντόσα, απέσυρε τη συμμετοχή της μόλις 48 ώρες πριν την πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Η 25χρονη Ισπανίδα, Πάολα Μπαντόσα, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του Adelaide International 2 στο δεξί μηρό και τέθηκε νοκ άουτ από το Australian Open.

“Άσχημα νέα. Κατά τη διάρκεια του προημιτελικού στην Αδελαΐδα, τραυματίστηκα και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι πρέπει να μείνω εκτός για μερικές εβδομάδες. Είμαι πολύ λυπημένη που θα χάσω το Australian Open φέτος. Θα μου λείψει πραγματικά. Θα κάνω ότι μπορώ για να επιστρέψω το συντομότερο”, έγραψε στο twitter η Μπαντόσα.

Στο μεταξύ, η Άιλα Τομλιάνοβιτς επίσης απέσυρε τη συμμετοχή της από το Australian Open με πρόβλημα στον αστράγαλο που αποκόμισε κατά τη διάρκεια του United Cup.

“Έκανα ότι ήταν δυνατόν για να προλάβω αλλά δεν είχα αρκετό χρόνο να είμαι 100% έτοιμη και να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο”, ανέφερε η 29χρονη Αυστραλή, Νο35 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις