Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Australian Open: Με Ράφα Ναδάλ η entry list του Grand Slam, στο Νο6 του ταμπλό ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Australian Open: Με Ράφα Ναδάλ η entry list του Grand Slam, στο Νο6 του ταμπλό ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Reuters

Ανακοινώθηκαν οι λίστες συμμετοχών για το Australian Open. Το πρώτο Grand Slam της χρονιάς θα έχει τον Ράφα Ναδάλ, όπως και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Με όλα τα μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου τένις θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά των ανδρών στο Australian Open. Πέρα από τον κάτοχο του Grand Slam, Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά και τον περσινό φιναλίστ, Στέφανο Τσιτσιπά, στη Μελβούρνη θα δούμε και τον Ράφα Ναδάλ.

Ο Ναδάλ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο τουρνουά του Μπρίσμπεϊν (31 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου) μετά από 12 μήνες αγωνιστικής απουσίας (τραυματίστηκε στο ισχύο, στο περσινό τουρνουά), για να μπει στη συνέχεια στα… βαθιά και να συμμετάσχει στο πρώτο Grand Slam του 2024.

Να αναφέρουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει τοποθετηθεί στο Νο6, μετά από δύο σερί χρονιές στο Νο4 όπου έφτασε τελικό (2023) και ημιτελικό (2022). Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν στο Νο6 του ταμπλό τόσο το 2020, όπου αποκλείστηκε από τον Μίλος Ράονιτς στον 3ο γύρο, όσο και το 2021 όπου έφτασε και πάλι στα ημιτελικά με την πορεία του να σταματάει πάνω στο Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Το πρώτο Grand Slam της σεζόν θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 14-28 Ιανουαρίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις