Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Basket League: Αναβολή στο Παναθηναϊκός – Λάρισα

Basket League: Αναβολή στο Παναθηναϊκός – Λάρισα
ΦΩΤΟ Intime

Το πολύ «βαρύ» αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού οδηγεί σε αναβολή της αναμέτρησης με την Λάρισα για την 10η αγωνιστική της Basket League

Την απόφαση να αναβάλλει το Παναθηναϊθκός – Λάρισα, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή (12/12, 20:00) πήρε ο ΕΣΑΚΕ. Ο λόγος της απόφασης έχει να κάνει με το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, που λόγω της «διαβολοβδομάδας» στην Euroleague αμέσως μετά, θα αναγκαζόταν να δώσει τέσσερα ματς σε 10 ημέρες, αφού την Παρασκευή (10/12) οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την Άλμπα Βερολίνου, ενώ ακολουθούν τα ματς με την Αρμάνι στο Μιλάνο (14/12) και την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (16/12). 

Η εξέλιξη αυτή έφερε και αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα γενικά, με τον ΕΣΑΚΕ να προχωρά σε σχετική ενημερωτική ανακοίνωση. 

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στη Stoiximan Basket League:

*Ο αγώνας Περιστέρι Vitabiotics – Ιωνικός HNC Revolution θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ. Περιστερίου την Κυριακή 12/12/21 με ώρα έναρξης στις 20:00 (αντί 17.00) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3.

*Ο αγώνας Προμηθέας Πάτρας – Λαύριο Megabolt θα πραγματοποιηθεί στο ΠΕΑΚ Δ. Τόφαλος το Σάββατο 11/12/21 με ώρα έναρξης στις 17.00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ΕΡΤ SPORTS 3 ERTFLIX (αντί του ΕΡΤ SPORTS ERTFLIX).

*Ο αγώνας Ηρακλής – ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί στο Ιβανώφειο το Σάββατο 11/12/21 με ώρα έναρξης στις 17.00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ΕΡΤ SPORTS ERTFLIX (αντί της ΕΡΤ-3).

*Κατόπιν αιτήματος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, το οποίο έγινε αποδεκτό από την Επιτροπή Πρωταθλήματος του Συνδέσμου που συνεδρίασε την 7-12-2021, o αγώνας Λάρισα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναβάλλεται. Θα υπάρξει ενημέρωση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις