Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Basket League: Έκανε… σεφτέ ο ΠΑΟΚ με το Λαύριο! Οριστική αναβολή στο Λάρισα-Άρης

Basket League
ΦΩΤΟ Intime

Σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Basket League ο ΠΑΟΚ επικράτησε 83-65 του Λαυρίου στην Πυλαία και πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Την οριστική αναβολή στο Λάρισα-Άρης ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ λόγω… κορονοϊού.

Στο 1-2 ανέβασε το ρεκόρ του στην Basket League ο ΠΑΟΚ που “έσπασε το ρόδι” για φέτος επικρατώντας 83-65 του Λαυρίου. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ για τρεις περιόδους, αλλά ένα “ξέσπασμα” του “δικεφάλου του Βορρά” -που άρχισε να “πυροβολεί” από την περιφέρεια στο 4ο δεκάλεπτο- άνοιξε τη διαφορά και έφερε τη νίκη, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς και τρία… χρωστούμενα λόγω αναβολών.

Κορυφαίοι των νικητών οι Μαργαρίτης (13π.-5ριμπ.), Μπιτς (10π.-9ριμπ.) και Τσαλμπούρης (12π.), ενώ σημαντικές βοήθειες έδωσαν και οι Λοβ και Γκρίφιν. Για το… άσφαιρο στο τέταρτο δεκάλεπτο Λαύριο, ξεχώρισαν οι Ντιαλό και Ντέιβις, με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Στο μέτωπο των αναβολών τώρα, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε άλλη μία. Συγκεκριμένα η αναμέτρηση της Λάρισς με τον Άρη για την 5η αγωνιστική δεν θα πραγματοποιηθεί, αφού οι αθλητές της γηπεδούχου ομάδας βρίσκονται σε καραντίνα.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

Η προγραμματισμένη για το προσεχές Σάββατο 21/11 συνάντηση Λάρισα Bread Factory – Άρης για την 5η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League αναβάλλεται και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία γιατί ασθενείς της γηπεδούχου ομάδας βρίσκονται σε καραντίνα 14 ημερών η οποία λήγει την Παρασκεύη 20/11.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις