Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Basket League: Ο Άρης «λύγισε» στην παράταση τον Ηρακλή στο ντέρμπι – Διπλό στη Λάρισα το Περιστέρι

Basket League: Ο Άρης «λύγισε» στην παράταση τον Ηρακλή στο ντέρμπι – Διπλό στη Λάρισα το Περιστέρι

Ο Άρης έκανε μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Ηρακλή για την Basket League και πήρε τη νίκη με 73-68 στην παράταση (73-73 κ.δ) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. επιστροφή στις νίκες για το Περιστέρι που «βύθισε» κι άλλο τη Λάρισα.

Από την… κόλαση του -6, δύο λεπτά πριν τη λήξη, στον παράδεισο της νίκης ο Άρης. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν του Ηρακλή σε ένα ντέρμπι με τα… όλα του στο «Nick Galis Hall», αφού πρώτα έστειλαν το ματς στην παράταση ισοφαρίζοντας σε 73-73 κι εκεί ήταν πιο ψύχραιμοι φτάνοντας στο τελικό 83-78. Στο 3-4 πλέον το ρεκόρ του Άρη στη βαθμολογία, στο 1-5 ο Ηρακλής που προσφάτως υπέστη και αφαίρεση βαθμών λόγω της μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την ΕΕΑ.

Μεγάλη εμφάνιση για τους «κίτρινους» έκανε ο Κέλι με 29 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τον Κλόμπουτσαρ στο ντεμπούτο του να προσθέτει 15π. Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Μέξα ήταν ο Ντάγκλας με 19 πόντους, αλλά παράλληλα υπέπεσε και 10 λάθη!

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα το Περιστέρι, μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, περνώντας νικηφόρα από τη Λάρισα (63-78), για την 7η αγωνιστική της Basket League. «Κλειδί» της νίκης της ομάδας του Σωτήρη Μανωλόπουλου, η οποία ήταν η 3η σε 6 αγώνες, ήταν τα ριμπάουντ, με 42 έναντι 31 της Λάρισας.

O… συνήθης ύποπτος, Έρικ Μακκρί, ήταν για μία ακόμη φορά πρώτος σκόρερ των «κυανοκίτρινων», ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ. Ο Τσαντ Μπράουν μάζεψε 13 «σκουπίδια» και ο Γιανίκ Μορέιρα 10 για τους φιλοξενούμενους. Πρώτος σκόρερ από τους Θεσσαλούς που υποχώρησαν στο 1-5 ήταν ο Τζάλεν Χάντσον με 20 πόντους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις