Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Basket League: Ορίστηκε ημερομηνία για το Άρης – Ηρακλής! Έξι κρούσματα κορονοϊού στη Λάρισα

Basket League: Ορίστηκε ημερομηνία για το Άρης – Ηρακλής! Έξι κρούσματα κορονοϊού στη Λάρισα
ΦΩΤΟ Intime

Την Τρίτη (10/11) θα διεξαχθεί το εξ’ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστική της Basket League μεταξύ Άρη και Ηρακλή στο “Αλεξάνδρειο”, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, ενώ ενημέρωσε πως εντοπίστηκαν έξι κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα της Λάρισας κατόπιν ελέγχου.

Ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε για τον ορισμό ημερομηνίας διεξαγωγής του εξ’ αναβολής ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Άρη και Ηρακλή στην Basket League, καθώς και για την ώρα έναρξης και την τηλεοπτική κάλυψη.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

H εξ’ αναβολής συνάντηση Άρης – Ηρακλής της 2ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο την Τρίτη 10/11 με ώρα έναρξης τις 17:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ SPORTS και την ΕΡΤ3.

Εν συνεχεία υπήρξε ενημέρωση για εντοπισμό κρουσμάτων στην ομάδα της Λάρισας, η οποία πλέον μετράει έξι στο εσωτερικό της, ακολουθώντας όλα όσα προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για τα κρούσματα στη Λάρισα

Στον εβδομαδιαίο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα Bread Factory διαγνώστηκαν έξι κρούσματα κορονοϊού μετά το ένα κρούσμα που είχε διαγνωστεί στις 29 Οκτωβρίου.

Η Λάρισα Bread Factory ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις