Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Basket League: Το Λαύριο νίκησε ξανά τον Κολοσσό και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Basket League: Το Λαύριο νίκησε ξανά τον Κολοσσό και προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΦΩΤΟ Intime

Στα ημιτελικά της Basket League προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του το Λαύριο που επικράτησε 88-84 του Κολοσσού στη Ρόδο και διπλασίασε τις νίκες του παίρνοντας την πρόκριση. 

Με 26 πόντους και 7/8 τρίποντα του Ντέβιν Ντέιβις, το δεύτερο της κανονικής περιόδου Λαύριο πέρασε νικηφόρα από τη Ρόδο (84-88) επί του Κολοσσού, έκανε το 2-0 στην προημιτελική φάση των πλέι οφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία του, όπου θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον νικητή του ζευγαριού Προμηθέας Πατρών-Περιστέρι (σ.σ. προηγείται με 1-0 το Περιστέρι). Οι Ροδίτες ολοκλήρωσαν τη σεζόν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Basket League.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ντέιβις με 26 πόντους και 7/8 τρίποντα, ενώ εξαιρετικά κρίσιμος στα τελευταία λεπτά ήταν ο Βασίλης Μουράτος που ολοκλήρωσε το ματς με 17 πόντους και 5 ασίστ. Διψήφιοι επίσης οι Κόζι (16π.), Ανοσίκε (10π.) και Ντιαλό (10π.). Από πλευράς γηπεδούχων, που ολοκλήρωσαν και τη σεζόν, κορυφαίος ήταν ο Καντέρ με 21π. και 10ρ. σε 37’ και τον ακολούθησε ο Άντριτς με 20π. και 8ρ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις