Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Basketball Champions League:Συνεδριάζει εκτάκτως η Περιφέρεια για το Final 8

Basketball Champions League:Συνεδριάζει εκτάκτως η Περιφέρεια για το Final 8
Intime.gr

Μπορεί η Περιφέρεια Αττικής να καταψήφισε στο κονδύλι για το Final 8 του Basketball Champions League, αλλά ο Γιώργος Πατούλης θα.. παλέψει για την ανατροπή, που θα βοηθήσει στη διεξαγωγή του τουρνουά στην Αθήνα.

Η διεξαγωγή του Final 8 του Basketball Champions League στην Αθήνα δυσκολεύει όλο και περισσότερο μετά και την καταψήφιση από το κονδύλι που χρειάστηκε να εγκρίνει η Περιφέρεια Αττικής.

Η Περιφέρεια Αττικής καταψήφισε στο κονδύλι για το Final 8 του Basketball Champions League

Παρόλα αυτά ο Γιώργος Πατούλης φαίνεται πως… παλεύει για να βοηθήσει στην παραμονή της διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ. Όπως έγινε γνωστό, ο περιφερειάρχης συγκάλεσε για την Παρασκευή (18.09.2020 / 15:00) νέο συμβούλιο για να τεθεί επί τάπητος το θέμα και τελικά να δοθούν τα χρήματα.

Σε περίπτωση που το κονδύλι εγκριθεί, τότε είναι πολύ πιθανό το Final 8 του Basketball Champions League να παραμείνει στην Αθήνα, έστω κι αν η διοργάνωση γίνει χωρίς φιλάθλους, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού στην Αττική.

Θυμίζουμε ότι η FIBA πιέζει την ΑΕΚ να απαντήσει αν θα διοργανώσει τελικά το Final 8 της διοργάνωσης, ειδάλλως θα εξετάσει την… μετακίνηση της σε μία εκ των Ισπανίας ή Τσεχίας. Η αυριανή ημέρα αναμένεται να φέρει οριστικές εξελίξεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις