Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Bόλος και Άρης απολογήθηκαν για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

Bόλος και Άρης απολογήθηκαν για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό
ΦΩΤΟ Intime

Την απολογία τους για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό την περασμένη Κυριακή (7/11) έδωσαν σήμερα (12/11) οι ΠΑΕ Άρης και Βόλος αντίστοιχα ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Superleague.

Για δύο ώρες σχεδόν απολογήθηκαν στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της Superleague οι ΠΑΕ Άρης και Βόλος για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό. Κύριο θέμα αντιπαράθεσης, που θα κρίνει και την τιμωρία για τους δύο, είναι το αν τελικά η ΠΑΕ Βόλος πούλησε εισιτήρια στους φιλάθλους του Άρη ή αν αυτοί τα προμηθεύτηκαν μόνοι τους. 

Αν οι αποδειχτεί ότι οι οπαδοί του Άρη είχαν αγοράσει μόνοι τους εισιτήρια, όπως ισχυρίζεται και η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, τότε ο Βόλος θα θεωρηθεί υπεύθυνος για όσα έγιναν ως γηπεδούχος.

Γενικά υπήρξε έντονη αντιπαράθεση, με τους εκπροσώπους της θεσσαλικής ΠΑΕ να ισχυρίζονται ότι είχαν προμηθεύσει με έναν συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων επίσημα τον Άρη και πως υπήρξε προσπάθεια εισόδου στο γήπεδο με τη βία από οπαδούς των φιλοξενούμενων, με άλλους μάλιστα να έχουν πλαστά εισιτήρια! Οι «κίτρινοι»  αρνούνται τα παραπάνω κάνοντας λόγο για πώληση εισιτηρίων έξω από το γήπεδο, χωρίς καν απαιτούνται ταυτότητα και ΑΜΚΑ. 

Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας με τις δύο ΠΑΕ να απειλούνται με τιμωρία αποκλεισμού της έδρας τους από 2-4 αγωνιστικές και πρόστιμο ως και 50.000 ευρώ. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις