Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Bράβευση αθλητών του 2021 από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Bράβευση αθλητών του 2021 από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Η ετήσια γιορτή της ΕΑΣ-Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής η βράβευση διακριθέντων και επιλέκτων αθλητών θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαϊου στην Αγία Βαρβάρα, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος».

Σε μία τελετή για την οποία οι φίλοι του αθλητισμού και οι αθλητές, περίμεναν δύο χρόνια να πραγματοποιηθεί, καθώς η πανδημία καθιστούσε απαγορευτική την διοργάνωση ανοικτών, μαζικών εκδηλώσεων, πρόκειται να βραβευθούν παιδιά τα οποία κατέκτησαν μετάλλια κατά το έτος 2021 στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες, όπως επίσης και οι επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες των Σωματείων της αρμοδιότητας της ΕΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της ετήσιας γιορτής της ΕΑΣ την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, και ώρα 10.00 π.μ, και θα λάβει χώρα στην Αγία Βαρβάρα, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» (Κρήτης 69 – Αγία Βαρβάρα Αττικής, ΤΚ 12351).

Στην τελετή αναμένεται μεγάλη προσέλευση, καθώς όλοι οι φίλαθλοι περιμένουν μα ανυπομονησία την στιγμή που θα συναντηθούν και θα χειροκροτήσουν τα παιδιά και τους αθλητές που τους έδωσαν την δυνατότητα να αισθάνονται υπερήφανοι και να καλλιεργούν την ελπίδα για τις μελλοντικές διακρίσεις του Ελληνικού αθλητισμού.

Φωτογραφίες από την αντίστοιχη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το 2020, παρουσία του εκλιπόντα, και τότε Γενικού Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Βασίλειου Σεβαστή (επάνω αριστερά), του Προέδρου της ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής κ. Θεόδωρου Βόσσου (κάτω δεξιά), και του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρου Μίχου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις