Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Bundesliga: Εντυπωσιακές νίκες από Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Στουτγκάρδη

Bundesliga: Εντυπωσιακές νίκες από Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Στουτγκάρδη
Reuters

Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Στουτγκάρδη σημείωσαν μεγάλης έκτασης νίκες επί των Λεβερκούζεν (5-1) και Μπόχουμ (4-1), αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Bundesliga. Αλλαγή με πρόβλημα τραυματισμού ο Μαυροπάνος.

Στη Φρανκφούρτη, η Άιντραχτ έκανε… πάρτι κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο. Οι γηπεδούχοι είχαν μεν χαμένο πέναλτι στο 45’ με τον Ράνταλ Κόλο Μουανί – το απέκρουσε ο Λούκας Χραντέτσκι – αλλά στις καθυστερήσεις κέρδισαν και δεύτερο, με τον Νταϊτσι Καμάντα να σκοράρει.

Ο Πιέρο Χινκάπιε ισοφάρισε για τις «ασπιρίνες» ωστόσο αποβλήθηκε στο 71’. Με τους Μουανί, Γιέσπερ Λίντσρεμ, Καμάντα και Λούκας Αλάριο, η Άιντραχτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν η Στουτγάρδη του Κώστα Μαυροπάνου. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έγινε αλλαγή στο 75’ λόγω τραυματισμού, ωστόσο είχε βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του να φτάσει στο «τρίποντο». Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μίχαελ Βίμερ ήταν ο Σίλας Κατομπά Εμβουεμπά που σκόραρε δις, με την Μπόχουμ να έχει στα τελευταία λεπτά στη σύνθεσή της τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Σημαντική νίκη πέτυχε και η Χόφενχαϊμ, επικρατώντας εκτός έδρας με 3-0 της Σάλκε. Ένα αποτέλεσμα που την κράτησε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα (17 βαθμούς) μαζί με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Σκοβ (δυο γκολ) και Νταμπούρ έδωσαν τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Αποτελέσματα και σκόρερ της 10ης αγωνιστικής της Bundesliga

Σάλκε-Χοφενχάιμ 0-3

(11΄ πέν., 59΄ πέν. Σκοβ, 45΄+2 Νταμπούρ)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Λεβερκούζεν 5-1

(45’+5’πέν., 72’πέν. Καμάντα, 58’ Κόλο Μουανί, 65’ Λίντστρεμ, 86’ Αλάριο – 56’ Χινκάπιε)

Στουτγκάρδη-Μπόχουμ 4-1

(3’πέν., 64’ Εμβουμπά, 22’ Αχαμαντά, 71’ Εντό – 29’ Τσόλερ)

Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 2-2

(43’ Γκέρχαρντ, 69’ Μαρμούς – 13’, 47’ Τιράμ)

Βέρντερ Βρέμης-Μάιντς 0-2

(36’ Ινγκβάρτσεν, 66’ Λι)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις