Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Bundesliga: Εύκολα η Μπάγερν – «Διασυρμός» για τη Σάλκε του Γραμμόζη (videos)

Bundesliga: Εύκολα η Μπάγερν – «Διασυρμός» για τη Σάλκε του Γραμμόζη (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε εύκολα με 3-1 από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης και αύξησε τη διαφορά της στην κορυφή της Bundesliga, την ώρα που η Σάλκε του Δημήτρη Γραμμόζη, γνώριζε “βαριά” ήττα με 5-0 από τη Βόλφσμπουργκ.

Στη Βρέμη, οι “Βαυαροί” συνέχισαν σε θετική “τροχιά” μετά και τη νίκη στο ντέρμπι με την Ντόρμουντ, διατηρώντας τη θέση τους ως επικεφαλής του πρωταθλήματος. Γκορέτσκα και Γκνάμπρι σκόραραν από νωρίς και “καθάρισαν” το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, με τον Λεβαντόφσκι να “σφραγίζει” τη νίκη, με το 268ο τέρμα του στο πρωτάθλημα (έπιασε στη 2η θέση όλων των εποχών τον Κλάους Φίσερ). Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους, πέτυχε ο Φίλκρουγκ, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια στην Bundesliga, ξεχώρισε ο “διασυρμός” της Σάλκε στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, με την ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη να “καταρρέει” στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά το θετικό ντεμπούτο του Έλληνα τεχνικού, οι “βασιλικοί μπλε” ξεκίνησαν καλά και το ματς με τους “λύκους”, αλλά ένα απίθανο αυτογκόλ του Μουστάφι στο 32′, τους έβαλε πίσω στο σκορ. 

Ακολούθησε… κατηφόρα μετά την ανάπαυλα, με τον Βέγκχορστ να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ και να δίνει δύο ασίστ στο τελικό 5-0 υπέρ της Βόλφσμπουργκ, η οποία και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Παραμένει τελευταία με μόλις 10 βαθμούς, η Σάλκε.

 

Τα αποτελέσματα στην Bundesliga

Ουνιόν Βερολίνου – Κολωνία 2-1

(48’ πεν. Κρούζε, 67’ Τρίμελ / 45’ πεν. Ντούντα)

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου 1-3

(86’ Φίλκρουγκ / 22’ Γκορέτσκα, 35’ Γκνάμπρι, 67’ Λεβαντόφσκι)

Βόλφσμπουργκ – Σάλκε 5-0

(32’ αυτ. Μουστάφι, 51’ Βέγκχορστ, 58’ Μπακού, 64’ Μπρέκαλο, 79’ Φίλιπ)

Μάιντς – Φράιμπουργκ 1-0

(84’ Κουεζόν)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις